TRAGEDIE ÎN RODNA – O fetiță de 4 ani a murit după ce a căzut în râul Someș. Medicii nu au mai putut face nimic

0
589

TRAGEDIE ÎN RODNA   O fetiţă de 4 ani din localitatea Rodna a căzut în râul Someş în timp ce se plimba cu o verişoară de aceeaşi vârstă. Aceasta a fost găsită după jumătate de oră, la mai bine de 7 kilometri distanţă de locul unde a căzut. După 45 de minute de resuscitare, echipajul medical a declarat decesul.

Loading...

Cele două fetiţe se plimbau pe o punte a Someşu Mare din localitatea Rodna. După o vreme, una dintre ele s-a întors acasă singură şi le-a zis părinţilor că cealaltă a căzut în apă. Familia a alertat autorităţile şi au început căutările. Fetiţa a fostă găsită la 7 kilometri de la locul unde a căzut în apă, în localitatea Maieru, după aproximativ jumătate de oră de la anunţ, potrivit Adevărul.

Aceasta a fost observată de un bărbat plutind pe apă şi a fost scoasă imediat. Echipajul medical a găsit-o pe fată în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare, fiind nevoiţi să declare decesul după 45 de minute.  Fetiţa prezenta lovituri în zona capului şi probabil o hemoragie internă

Echipajul SAJ Bistriţa-Năsăud a găsit la faţa locului o fetiţă de aproximativ 4 ani, afirmativ înecată, în stop cardio-respirator, cu multiple traumatisme puternice la cap şi torace. Din păcate s-a declarat decesul”, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ BN, Ciprian Păcurar.

Fetiţa a încercat să traverseze puntea pietonală peste râul Someşul Mare pentru a ajunge la magazin, de unde voia să cumpere o pungă de pufuleţi. Aceasta provine dintr-o familie de romi, care mai are doi copii gemeni de doi ani şi un copil mai mare de 11 ani.

Sursă info și foto: Adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.