TRAGEDIE ÎN INDIA – Cel puţin 25 de morţi, într-o explozie la o fabrică de artificii

1
53
foto observator

TRAGEDIE ÎN INDIA Cel puţin 25 de persoane şi-au pierdut viaţa miercuri într-o explozie produsă la o fabrică de petarde, în centrul Indiei, potrivit unui nou bilanţ anunţat de autorităţi, relatează AFP.

Loading...

Echipele de salvare au scos 20 de trupuri calcinate de sub dărâmăturile fabricii din districtul Balaghat, în statul Madhya Pradesh (centru). Un incendiu a ajuns la stocurile cu pulbere din fabrică şi a declanşat explozia.

‘Încă trei angajaţi sunt în stare gravă în timp ce cinci au decedat din cauza rănilor grave’, a declarat Bharat Yadav, un responsabil al districtului.

Alţi şapte muncitori sunt în prezent spitalizaţi, a indicat el.

Autorităţile au deschis o anchetă privind circumstanţele în care s-a produs accidentul şi au început urmărirea penală pentru omor prin imprudenţă în cazul proprietarului fabricii.

Accidentele de muncă sunt frecvente în India, unde reglementările nu sunt aplicate corespunzător, ceea ce conduce la incidente soldate cu numeroase decese.

Un număr de 13 persoane au murit în aprilie într-un incendiu declanşat într-un depozit de combustibil şi cereale administrat de către guvern în acelaşi stat Madhya Pradesh.

sursa

1 COMENTARIU

  1. Prietene Zetea,daca vreodata ( spun si eu,nu dau cu paru’) o sa te hotarasti sa faci si tu vreun parc industrial ( desigur dupa cel termini pe cel de echitatie,asa ca nu cumva sa se suprapuna ),primul pentru acest judet,sa nu aduci din astia cu artificii.PS.Uite,cu retorica asta te poti scoate: C.J Maramures nu face parcuri industriale ca sa nu fie accidente de munca!( asa intre noi fie vorba si butinarii se accidenteaza la locul de munca,sa nu mai zic prin ce trec bietii contrabandisti pe Tisa).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here