TRAGEDIE ÎN BAIA MARE – Un bărbat a murit strivit de o mașină sub care dormea (VIDEO)

0
5530

TRAGEDIE ÎN BAIA MARE  Incident tragic aseară, 10 septembrie, în municipiul Baia Mare. Un bărbat a murit strivit de mașina sub care dormea, șoferul nevăzându-l pe acesta când a pornit.

Întreaga scenă s-a petrecut pe B-dul Independenței, lângă Complexul Roxana Imperial. Un bărbat a ales să-și facă somnul sub o mașină parcată în zonă. Potrivit jurnalistului Vasile Dale, când a ajuns la mașină și a pornit, șoferul nu l-a observat pe bărbatul care dormea sub aceasta, astfel că l-a călcat puri și simplu cu autoturismul.

Echipajele medicale au încercat să îl readucă la viață pe bărbatul care, momentan, nu se știe cum a ajuns sub un autoturism parcat. Șoferul VW-ului a povestit că a vrut să plece, moment în care a simțit că trece peste ceva. Imediat a oprit și când a coborât din mașină a văzut că a trecut peste o persoană.

După 50 de minute de manevre de resuscitare, medicii SMURD au fost nevoiți să declare decesul. Șoferul a fost testat, rezultatul etilotestului fiind zero. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a întâmplat nenorocirea.

Știre în curs de actualizare.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.