TRAGEDIE ÎN GIURGIU – Un copil de 13 ani a murit după ce tatăl său a plonjat cu mașina în râul Argeș

0
336

TRAGEDIE ÎN GIURGIU  Un bărbat din județul Giurgiu este cercetat penal pentru ucidere din culpă, victima fiind fiul său cel mare, în vârstă de doar 13 ani. Omul a văzut disperat cum băiatul lui s-a înecat.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din comuna Vânătorii Mici, a trăit tragedia vieții sale sâmbătă după-amiază, când l-a văzut pe unul dintre copiii lui cum moare. Omul și-a luat cei doi copii si a plecat împreună cu aceștia, cu autoturismul, să ia niște lemne de foc dintr-o lizieră pe care bărbatul o deține la marginea localității, în apropierea râului Argeș.

Pe drum, mașina lui, o Dacie bătrână, nu a mai putut înainta pe drumul plin de noroi, așa ca, de teama sa nu rămână împotmolit, omul a decis să întoarcă. Numai că în momentul în care a făcut astă manevra, masina a plecat la vale, spre apa adâncă a râului.

Disperat, când a văzut că nu poate opri autoturismul, omul l-a aruncat din mașina pe copilul mai mic. Autovehicul a plonjat în râu înainte ca cel mai mare să poată ieși. Omul a încercat să-l salveze, dar în zadar.

Fiindcă nu avea telefon mobil la el, a fugit până în sat de unde a sunat la 112.

Echipajul de pompieri de la ISU Dâmbovița, care era cel mai aproape de locul tragediei, l-a scos pe băiat din apă. Zeci de minute i-au făcut paramedicii manevre de resuscitare, însă pentru adolescentul de 13 ani a fost mult prea târziu.

Sursă info.

Sursă foto: ISU Dâmbovița

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.