TRAGEDIE DE SĂRBĂTORI – Un român întors acasă din străinătate a fost omorât într-un bar

0
1562
foto vremea noua

TRAGEDIE DE SĂRBĂTORI Un român întors din străinătate de sărbători a fost omorât într-un bar, în Vaslui. Criminalul, un tânăr de 18 ani, l-a lovit după un conflict spontan, iar victima a căzut şi s-a lovit puternic cu capul de ciment.

Loading...

TRAGEDIE DE SĂRBĂTORI Victima, un bărbat de 58 de ani, se întorsese acasă, de sărbători, de la muncă din Belgia. În seara zilei în care a revenit în România el a mers într-un bar situat în apropierea locuintei sale.

Acolo a intrat în conflict cu un tânăr de 18 ani, care l-a lovit cu pumnul, apoi a fugit. În urma loviturii primite, bărbatul a căzut cu capul de ciment si a intrat în comă.

A fost solicitată ambulanţa şi victima a ajuns la Spitalul Judetean de Urgentă Vaslui, apoi a fost transferată la o unitate medicală din Iaşi. Ulterior, bărbatul de 58 de ani a murit la spital.

Autorul a fugit, dar a fost identificat de politisti după imaginile camerelor de supraveghere ale barului.

“Abia venise acasă din Belgia. A fost lovit de acel tânăr care a fugit. După ce a fost prins, a fost retinut 24 de ore si apoi eliberat sub control judiciar.

Pe tata l-am dus şi la Iasi la spital, dar, din păcate, medicii nu l-au mai putut salva. Astăzi îl vom însoţi pe ultimul drum şi asteptăm ca oamenii legii să facă dreptate”, a povestit Ana Maria Manulache, fiica celui decedat, pentru vrn.ro.

sursa info şi foto

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here