TRAGEDIE – Cel puțin 100 de morți și 250 de răniți, în urma unui incendiu devastator (VIDEO)

0
189

Cel puţin 100 de persoane au murit şi peste 250 au fost rănite după ce un incendiu de proporţii a izbucnit sâmbătă noaptea în faimosul templu Puttingal Devi din Paravur, în statul Kerala (sudul Indiei), din cauza exploziei unor materiale pirotehnice, transmit duminică EFE şi Xinhua, conform BBC.

Premierul indian Narendra Modi a descris accidentul drept ‘un şoc dincolo de cuvinte’ şi a adăugat că gândurile şi rugăciunile sale merg către victimele infernului care s-a produs în timpul unui festival tradiţional care avea loc la templu.

Potrivit presei locale, focul a izbucnit în jurul orei locale 3:30 a.m. (sâmbătă, 22:00 GMT), în timp ce oamenii sărbătoreau cu artificii, din cauza unei scântei care a căzut peste o clădire adiacentă în care erau depozitate materiale pirotehnice, unele dintre ele extrem de puternice. Martori citaţi de agenţia IANS au declarat că flăcările au cuprins templul şi s-a produs o explozie uriaşă. Acoperişul templului a fost afectat de foc. Explozia a fost atât de puternică încât numeroase case pe o rază de o jumătate de kilometru au fost avariate.

libertatea.ro

foto AP

https://www.youtube.com/watch?v=1nKAdDnwU5g

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.