TRAGEDIE ÎN BOTOȘANI – Tată și fiu, găsiți spânzurați în curtea casei

0
392

TRAGEDIE ÎN BOTOȘANI  Tată şi fiu, găsiţi spânzuraţi, la interval de câteva ore, în Botoșani. Mai întâi şi-a pus capăt zilelor fiul, iar apoi şi tatăl, care nu a putut suporta durerea pierderii copilului.

O familie din comuna Ripiceni, județul Botoșani, a fost lovită de o tragedie dublă, în weekend. După ce fiul său s-a sinucis, tatăl, care nu a putut suporta durerea pierderii copilului, s-a spânzurat și el.

Sătenii povestesc că niciodată nu au auzit de un caz similar şi că, dacă îl pot înţelege cât de cât pe părinte, nu ştiu din cauză s-a sinucis tânărul de 34 de ani. Acesta a fost găsit spânzurat în curtea casei, chiar de către tată şi un vecin, notează Monitorul de Botoșani.

Doborât de durere, tatăl a plecat la un moment dat din zona unde se afla corpul neînsufleţit al fiului, fără a spune nimic. Îngrijoraţi pentru el, sătenii au plecat după el şi l-au găsit de asemenea spânzurat.

Cazul este acum în atenţia poliţiei, care încearcă să afle ce i-a determinat pe cei doi să recurgă la un astfel de gest extrem.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.