TRAGEDIE ÎN BOTOȘANI – Tată și fiu, găsiți spânzurați în curtea casei

0
358

TRAGEDIE ÎN BOTOȘANI  Tată şi fiu, găsiţi spânzuraţi, la interval de câteva ore, în Botoșani. Mai întâi şi-a pus capăt zilelor fiul, iar apoi şi tatăl, care nu a putut suporta durerea pierderii copilului.

O familie din comuna Ripiceni, județul Botoșani, a fost lovită de o tragedie dublă, în weekend. După ce fiul său s-a sinucis, tatăl, care nu a putut suporta durerea pierderii copilului, s-a spânzurat și el.

Loading...

Sătenii povestesc că niciodată nu au auzit de un caz similar şi că, dacă îl pot înţelege cât de cât pe părinte, nu ştiu din cauză s-a sinucis tânărul de 34 de ani. Acesta a fost găsit spânzurat în curtea casei, chiar de către tată şi un vecin, notează Monitorul de Botoșani.

Doborât de durere, tatăl a plecat la un moment dat din zona unde se afla corpul neînsufleţit al fiului, fără a spune nimic. Îngrijoraţi pentru el, sătenii au plecat după el şi l-au găsit de asemenea spânzurat.

Cazul este acum în atenţia poliţiei, care încearcă să afle ce i-a determinat pe cei doi să recurgă la un astfel de gest extrem.

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.