TRAFIC DE PERSOANE – Tinere sechestrate şi obligate să se culce cu mai mulţi bărbaţi

0
1592

TRAFIC DE PERSOANE O scenă uluitoare s-a derulat la doi paşi de centrul Timişoarei. O tânără de 20 de ani care fugea desculţă şi îmbrăcată sumar strigând disperată după ajutor a apărut în vecinătatea unui centru comercial, conform Opinia Timişoarei.

TRAFIC DE PERSOANE Se întâmpla la magazinele de peste drum de Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Oamenii i-au sărit fetei în ajutor şi au sunat la 112.

Drama tinerei a ajuns imediat în atenţia poliţiştilor de la Crimă Organizată şi procurorilor DIICOT Timişoara. Aceasta le-a povestit că ea şi alte două fete au fost sechestrate, bătute şi forţate să întreţină relaţii sexuale într-un apartament de trei indivizi.

Aceştia, foşti puşcăriaşi, le-au racolat din Liebling şi Bacău, prin metodă Loverboy, le-au adus la Timişoara, apoi a început calvarul.

Din ianuarie, tinerele erau ţinute cu forţa în locuinţa unde cei trei bărbaţi le aduceau câte 5-6 clienţi pe zi. Aceştia supravegheau partidele de amor din bucătărie, pentru ca nu cumva fetele să scape ori să povestească ce li se întâmplă. Pentru fiecare prestaţie, cei trei bărbaţi încasau câte 200 de lei.

Erau extrem de violenţi şi orice tentativă de scăpare a fost aspru pedepsită, a mai povestit tânăra.

În urmă cu câteva zile, profitând de un moment de neatenţie, fata a reuşit să scape, a fugit în stradă şi a alergat până în zona complexului comercial Dracula unde a cerut ajutor.

Poliţiştii şi procurorii au pornit în căutarea celor trei proxeneţi care dispăruseră după fuga fetei.

Aveau însă să-i găsească repede, pe unul într-un hotel, iar pe altul într-o locuinţă din Timişoara.

Cei trei, toţi din judeţul Dolj, recidivişti, fuseseră încarceraţi la puşcăria din Colibaşi, unde s-au împrietenit.

Toţi erau după gratii pentru infracţiuni cu violenţă. În închisoare au pus la cale planul de a racola tinere, convingându-le că sunt îndrăgostiţi de ele, iar mai apoi sechestrându-le şi exploatându-le sexual în Timişoara.

Cei trei au ajuns la audieri la sediul DIICOT Timişoara. Sunt acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane şi lipsire de libertate.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.