TITULARIZARE – Profesorii află astăzi ce note au luat

0
214
www.transilvaniareporter.ro

TITULARIZARE  Profesorii care au susținut examenul scris la titularizare află astăzi, 27 iulie, notele pe care le-au obținut în cadrul concursului.

Primele rezultate vor fi afişate la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul Titularizare.edu. Profesorii care vor fi nemulțumiți de rezultatele examenului vor putea depune contestații la sediile inspectoratelor şcolare judeţene pe parcursul zilelor de 27 și 28 iulie, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe data de 3 august. Reamintim faptul că în Maramureş au participat la consurs 784 de candidaţi, din care ulterior 94 s-au retras, 111 au absentat iar un candidat a fost eliminat din cauză că a copiat.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 8 şi 9 august a anului 2016.

Este de menționat faptul că transformarea posturilor şi actualizarea listei posturilor didactice/cate­dre­lor pentru angajarea pe o pe­rioadă determinată rămase neocupate va avea loc pe 10 august.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.