ȚINEȚI-VĂ UȘILE DE LA CASĂ ÎNCHISE – Un sighetean a rămas fără bunuri în valoare de 500 de lei după ce o necunoscută i-a intrat în casă pe ușa deschisă

0
380

ȚINEȚI-VĂ UȘILE DE LA CASĂ ÎNCHISE  Luarea unui bun mobil din posesia sau detenţia altuia, fără consimţământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi  pe nedrept, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Ieri după-amiază, la ora 15.20, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la comiterea unui furt din locuinţă. Victima a declarat că o persoană necunoscută a profitat de faptul că uşa principală a fost lăsată deschisă şi a pătruns în locuinţă iar dintr-un corp de mobilier a sustras un lănţişor de aur. Valoarea bunului sustras a fost estimată la suma de 500 de lei.

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate cu operativitate de poliţişti au dus la identificarea, în scurt timp, a unei tinere de 29 de ani din comuna Leordina, bănuită de comiterea faptei. Lănţişorul de aur a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările faţă de  tânăra identificată sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.