Tigari ucrainene transportate cu o caruta pe granita cu Ucraina

0
108

În seara zilei  de 30.01.2012, în jurul orei 18.30, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul S.P.F. Rădăuţi, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat, pe raza localităţii Frătăuţii Noi, jud. Suceava, o persoană de sex masculin care se deplasa cu un atelaj hipo de la frontiera de stat spre interiorul ţării.

Lucrătorii noştri au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a bărbatului, moment în care acesta, profitând de terenul accidentat şi de întuneric, a reuşit să fugă. În atelajul hipo, poliţiştii de frontieră au descoperit 70 de baxuri ce conţineau ţigări provenite din contrabandă. În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 34.860 pachete cu  ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 279.000 lei.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră, fiind informate şi autorităţile ucrainene, în vederea identificării proprietarului atelajului hipo precum şi a depistării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.