Ţigări de contrabandă depistate la frontiera cu Ucraina in Viseu de Jos si Crasna Viseului (VIDEO)

1
216

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, pe timpul unor misiuni de supraveghere şi control desfăşurate la frontieră de stat a României, au descoperit 4.370 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană ce urmau a fi introduse ilegal pe piaţa neagră de desfacere din România.

Un gorjean prins cu tigari ucrainene

Azi dimineaţă, în jurul orei 05.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus, pe timpul desfăşurării unei misiuni de supraveghere şi control în zona de competenţă au depistat, pe D.N. 18, între localităţile Vişeu de Jos şi Leordina, o persoană care transporta mai multe bagaje voluminoase. În urma legitimării persoanei, s-a stabilit că aceasta este cetăţeanul roman, L. Grigore, în vârstă  de 30 ani, din localitatea Runcu, judeţul Gorj. Bărbatul a fost condus la sediul sectorului, iar în urma inventarierii bagajelor personale, s-a constatat că acestea conţin 500 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 4.400 lei. Pe timpul cercetărilor, s-a stabilit că în activitatea infracţională este implicat şi P. Ioan, de 56 ani din localitatea Ruscova, judeţul Maramureş. Persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Masina inmatriculata in Spania abandonata

Ieri, 19 martie a.c., în jurul orei 18.00 poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Valea Vişeului au descoperit, în zona de frontieră, pe raza localităţii Crasna, 8 colete voluminoase, lângă un autoturism cu numere specifice Spaniei, abandonat cu cheile în contact. În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 3.870 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 34.000 lei. Întreaga cantitate de ţigări, precum şi autoturismul marca Hyundai, în valoare de 4.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În prezent, poliţiştii de frontieră fac investigaţii în vederea identificării persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.