Țigări de contrabandă confiscate pe raul Tisa in zona Sighetu Marmatiei

0
163

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au organizat şi desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în urma căreia au fost confiscate peste 4.500 pachete ţigări de provenienţă ucraineană ce urmau a fi introduse pe piaţa neagră de desfacere din România.

Ieri, 13 mai a.c., începând cu ora 23.00, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de competenţă.

Astfel, în jurul orei 23.50, o patrulă a poliţiei de frontieră a observat  trei persoane care au trecut ilegal apa râului Tisa din Ucraina în România transportând mai multe colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au procedat la somarea prin voce a bărbaţilor, moment în care aceştia au abandonat coletele şi au sărit în apă, retrăgându-se pe teritoriul ucrainean. Imediat au fost anunţate autorităţile de frontieră ale statului vecin în vederea cercetării în comun a evenimentului.

La cercetarea terenului au fost descoperite 9 colete ce conţineau cantitatea de 4.500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 38.800 lei. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.