TESTUL CRĂCIUNULUI – Cât de evoluat spiritual ești? Alege imaginea preferată și află adevărul!

0
548

Marii lideri spirituali și religia vorbesc despre cel puțin 3 trepte de evoluție spirituală: treapta învățăcelului rebel, treapta ucenicului și treapta celui luminat.

Află cu acest test special de Crăciun, alegând o imagine din cele trei de mai jos, pe care treaptă te afli și ce trebuie să înveți de la viață pentru liniștea sufletului tău.
Nu trebuie decât să alegi imaginea care îți atrage cel mai mult atenția, din cele de mai jos. Imaginea care îți place cel mai mult spune totul despre cât de evoluat spiritual ești. Ai curajul să afli pe care treaptă te afli?

TESTUL-CRACIUNULUI.-Cat-de-evoluat-spiritual-esti-Alege-imaginea-preferata-si-afla-adevarul-6

1. DACĂ AI ALES IMAGINEA 3, EȘTI PE TREAPTA 3 DE EVOLUȚIE SPIRITUALĂ

Te-a atras foarte mult femeia îmbrăcată în brad de Crăciun, iar asta a fost capcana perfectă pentru a-ți spune că ești pe o scară inferioară de evoluție spirituală. Ești o persoană rebelă, dar dornică să învețe. Ești un om pus pe fapte mari, însă marea ta problemă este că nu știi cum să relationezi cu cei din jur.

Ești neastâmpărat și, deși ai intenții bune, nu știi care e măsură și unde ar trebui să te oprești. Nu e nicio problemă, orice om a fost pe această treaptă, iar cei mai mulți dintre oameni încă se luptă cu propriile frici, orgolii și preconcepții pentru a reuși în viață.

2. DACĂ AI ALES IMAGINEA NUMĂRUL 2, EȘTI PE TREAPTA 1 DE EVOLUȚIE SPIRITUALĂ

Ești o persoană extrem de evoluata spiritual. înțelegi oamenii în orice situație s-ar afla. îți place să îi ajuți pe cei din jur și nu cunoști deloc sentimentul de ură.

Nu îți plac conflictele și te ferești cât poți de ele sau le aplanezi folosindut-i inteligența și vocabularul foarte bogat. Ești un om înțelept, ai mereu vorbele care se cer la tine și dai o lecție de viață oricui roieste în jurul tău.

3. DACĂ AI ALES PRIMA IMAGINE, TE AFLI PE A DOUA TREAPTĂ DE EVOLUȚIE SPIRITUALĂ, TREAPTA UCENICULUI

Ești un om cum rar se mai găsește pe lumea asta. Primești lovitură după lovitură de la apropiați, dar tu continui să le arăți dragostea și înțelegerea ta.

Ai un suflet atât de mare încât oamenii cred că ești mult prea naiv analizând felul în care reacționezi la situațiile dificile și nedrepte la care te supune viață. Ești un om plin de căldură și de lumina, aproape de treapta iluminării.

Mebias.net

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.