TERORIZAȚI LA SLUJBA DE ÎNVIERE – Jandarmii băimăreni, solicitați să intervină la o biserică ortodoxă din oraș după ce un tânăr a provocat un scandal

0
1021
Foto: Botosaneanul.ro

TERORIZAȚI LA SLUJBA DE ÎNVIERE   Un incident neobișnuit a avut loc sâmbătă noaptea în Baia Mare. Zeci de persoane care participau la slujba de Înviere, la o biserică ortodoxă din oraș, au fost terorizați de către un tânăr în vârstă de 29 de ani.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș, un bărbat care, aparent, nu a avut nici un motiv, a început să înjure și să jignească mai multe persoane care se aflau în fața bisericii în timpul slujbei.

Martorii evenimentului nu au mai stat pe gânduri și au sunat imediat la numărul de urgență 112 unde au solicitat intervenția jandarmilor. Aceștia au ajuns în scurt timp la fața locului și l-au calmat pe bărbat.

În perioada următoare jandarmii  maramureşeni vor continua acţiunile  pentru prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, recomandând cetăţenilor ca ori de câte ori sesizează fapte ce pot afecta siguranţa publică, să apeleze numărul unic 112 sau să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine şi  siguranţă publică.

 

Informații furnizate de IJJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.