TENTATIVĂ DE VIOL LA VASLUI – Un tânăr de 20 de ani a fost bătut cu un cârlig în timp ce încerca să violeze o adolescentă. Vezi cine a fost salvatoarea

0
302

TENTATIVĂ DE VIOL LA VASLUI  O adolescentă de 17 ani din Rafila, județul Vaslui, a fost la un pas să fie violată de un individ. Cea care a salvat-o din mâinile agresorului a fost chiar mama tinerei, care l-a bătut pe violator cu un cârlig.

Agresorul, un tânăr de 20 de ani, și-a întâlnit victima pe drum. L-a lovit pe tânăr cu pumnul, a târât-o pe fată în curtea unei săli de sport și a încercat să o violeze. Salvarea tinerei a venit chiar de la mama ei, care l-a bătut pe agresor înainte să apuce să își ducă la îndeplinire planul diabolic. Femeia de 40 de ani l-a lovit pe violator cu un cârlig în zona capului, până când agresorul a cedat și a fugit, scrie Vremea Nouă.

Rudele care au sesizat politistii au reclamat o tentativã de viol, în fata oamenilor legii, victima nu a povestit nimic despre vreo tentativã de viol, lucru confirmat si de verisorul cu care era în momentul în care s-a întâlnit cu agresorul. Ambii povestesc cã, de fapt, ar fi fost vorba doar de lovire. Tentativa de viol a fost apoi sesizatã politistilor de cãtre niste rude ale fetei venite în vizitã. Acestia ar fi întrebat-o dacã tânãrul nu a încercat si sã o violeze, iar adolescenta le-ar fi confirmat acest lucru.

Despre tânărul acuzat de viol, apropiații lui spun că provine dintr-o familie de gospodari și că a luat-o pe căi greșite. În urmă cu doi ani, acesta i-a furat tatălui său 8.000 de euro si i-a pierdut la păcănele.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.