TENTATIVĂ DE SUICID ÎN BAIA MARE – O tânără s-a aruncat de la etajul 2 al unui bloc de pe strada Petru Rareș

1
2283

TENTATIVĂ DE SUICID ÎN BAIA MARE    O tânără în vârstă de circa 22 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Baia Mare. Victimă stă cu chirie în imobilul respectiv.

Loading...

Cadrele medicale de la SMURD au intervenit astăzi pe strada Petru Rareș din Baia Mare unde o tânără de circa 22 de ani a căzut de la etajul II al unui bloc de locuințe. În acesta se pare că stă cu chirie și nu era singură acasă la momentul producerii incidentului.

Eram în dormitor mă uitam la televizor și dintr-o dată s-a auzit o bubuitură, așa cum ar cădea un geam. M-am dus să mă uit și alerga un băiat acolo unde a căzut. Nu o cunosc”, a povestit o vecină, conform Vasile Dale.

Am auzit doar o bubuitură și în acel moment am văzut-o pe trotuar jos. A fugit să văd ce se întâmplă. L-am văzut pe fratele ei că se uită din balcon și apoi a fugit jos și am întrebat ce s-a întâmplat. A alunecat? A căzut. Mi-a spus că nu că s-a aruncat ea singură că vrea să se sinucidă. Atât mi-a spus fratele ei. Nu o cunosc deși am înțeles că stă de multă vreme în chirie aici. Am înțeles că este o fată tare de treabă, făcea și ceva scoală de asistente. Zicea că s-a certat cu prietenul ei și de aia s-ar fi aruncat”, a povestit o altă vecină.

Tânăra a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, starea ei de sănătate fiind gravă.

Pacienta prezenta o contuzie toracică, contuzie pulmonară, fracturi. Este în stare gravă. Nu știm evoluție, deocamdată este stabilă, facem tratament și așteptăm să vedem ce se întâmplă”, a declarat dr. Vasile Pop director medical al Spitalul Județean de Urgentă Baia Mare. Criminaliștii au demarat cercetări la scurtă vreme după incident, ei luând în considerare atât varianta unui accident cât și cea a unei tentative de suicid.

Sursă info și foto.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.