TENDINȚE – Ofertă variată pentru viitorii miri. „Nuntă de la A la Z” are loc în acest sfârșit de săptămână la Baia Mare

1
536

Ediția din acest an al evenimentului „Nunta de la A la Z” și-a deschis astăzi, 12 februarie, porțile. Timp de trei zile viitorii miri pot afla ce se poartă în acest an în materie de rochii de mireasă, aranjamente florale, fotografii sau dulciuri. Expozanții de la târg au venit cu o gamă variată de produse, ofertele fiind îmbunătățite, gata să ia ochii oricărui viitor client.

În acest an nu se mai poartă rochiile albe de mireasă. Culoarea Ivory a luat cu succes locul albului imaculat. Pentru mirese mai îndrăznețe expozanții au adus la târg și rochii de mireasă de culoare roșie.

MEZ_2307

„Anul acesta după cât am observat se cer mai mult rochițele pe ivory. Cât mai simple și cu broderie manuală și să fie cât mai ușoară și elegante. Sunt și mirese care doresc rochițe prințesă sau sirene și cu trenă dar în general rochițele ivory prind foarte bine. În cazul rochițelor ivory dantela iese mult mai bine în evidență”, a spus Gabriela Istrat, administratorul unei firme care are ca și domeniul de activitate comercializarea rochilor de mireasă.

În materie de dulciuri torturile clasice cu etaj sunt deja istorie.

MEZ_2313

„Cel mai mult se merge pe varianta de mini tortuleț, pe mono bucăți pentru fiecare persoană în parte. Mousse-urile sunt la mare căutare. Am evoluat și nu mai folosim creme grele. Anul acesta este mult mai light pentru miri și invitații lor. Anul acesta merge și ciocolata albă mai ales când vine vorba de mousse-uri folosim ciocolată albă, ciocolaată neagră, ciocolată cu lapte, toaă gama. Ciocolata nu se va demoda niciodată”, Ștefania Oșan, reprezentant firmă de dulciuri.

Iar ca nunta la care visează orice mireasă să iasă perfect specialiștii în aranjamente florale recomandă acestora să nu se axează neapărat pe o culoare care este în tendință în acest an.

„Tendința pe 2016 este de a merge pe nuanțe de albastru, roz sau mov. Noi în general încercăm să le explicăm mirilor că tendința este ceea ce le place lor. A merge pe chestii predefinite înseamnă a nu avea niciun pic de creație. Noi am făcut foarte multe creații pe stilul vintage și pe stilul clasic. Stilul futurist prinde la din ce în ce mai puțină lume. Foarte mulți tineri miri încearcă să m eargă foarte mult pe varianta retro sau clasică. Cred că se va ajunge la o întoarcere la matcă”, a spus Andrei Zorilescu, reprezentantul unei firme clujene care se ocupă cu decorațiuni de nuntă.

MEZ_2309
„Nunta de la A la Z” își are dechisă porțile inclusiv până duminică, 14 februarie. Evenimentul se desfășoară la Centrul de Istruire și Marketing din Baia Mare.

Simona Vasiac

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.