Telefoanele mobile dau batai de cap comisarilor OPC Maramures (VIDEO)

0
88

Telefoanele dau batai de cap nu numai celor care le achizitioneaza ci si comisarilor de la Protectia Consumatorilor. Angajatii acestei institutii sunt solicitati frecvent sa solutioneze diferite cazuri sesizate de maramuresenilor si este vorba atat de aparate mobile cat si de cele fixe.

Desi multi se asteptau ca alimentele sa creeze nemultumiri in randul populatiei, datele arata ca telefoanele sunt in fruntea listei celor mai reclamate produse la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Maramures.

Seful Comisariatului Maramures a afirmat ca legea prevede ca servisantul trebuie sa aduca produsul la conformitate si daca asta nu se poate, atunci trebuie inlocuit.  In cazul in care nu mai exista produse din modelul respectiv sau ceva asemanator,  atunci consumatorului trebuie sa I se restituie banii.

Comisarul sef adjunct a precizat ca maramuresenii nemultumiti de produse trebuie sa mearga mai intai la vanzator. Daca nu ajunge la o intelegere cu acesta, atunci poate sa se prezinte la comisariat pentru a cere ajutor.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.