TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE – Vezi programul spectacolelor din perioada 12-18 mai 

0
160

TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE   Sâmbătă, 12 mai, de la orele 10.00 și 11.30, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși să vizioneze spectacolul PETRICĂ ȘI LUPUL, regia Iulian Bulancea, o misterioasă poveste, imaginată de compozitorul rus Serghei Prokofiev. Un copil năstrușnic, animale prietenoase, muzica frumoasă si umbre captivante vă invită la aventura copilăriei: cum să-ți învingi frica?

Duminică, 13 mai, de la ora 19.00, în sala mare se joacă LOVE STORY LA REVISTĂ, ultima premieră a Teatrului Municipal Baia Mare. Veți întâlni oameni îndrăgostiți iremediabil de teatru, balet, muzică, umor, dans sportiv, instrumente muzicale, magie, lumini, sunete și multe, multe altele.

Miercuri, 16 mai, de la ora 19.00, la sala studio, sunteți invitați la spectacolul PRAH de Spiró György, regia Cătălin Mardale, să “gustați” o comedie amară. Protagoniștii piesei, după o viață plină de lipsuri, câștigă marele premiu la loterie, numai că perspective îmbogătirii peste noapte îi aruncă pe cei doi soți într-un haos comunicațional și existențial, punându-se în lumină lupta personajelor cu temerile și angoasele lor.

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei  preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

*Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși). Rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări!

 

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Email: rezervari@teatrulbm.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.