Teatrul Municipal Baia Mare va prezinta „Erotopoetica” – un spectacol de poezie, muzică şi imagine!

0
158

Te simți captiv într-o lume pragmatică și lipsită de poezie?
Evadează din când în când la o întâlnire de viață și de moarte cu trăirile și întrebările marilor poeți și în același timp, la o întâlnire cu muzica de calitate.
Rotaract T.E.A.M Baia Mare vă invită la „Erotopoetica”, un spectacol de poezie, muzică şi imagine, susţinut de actorul, poetul, regizorul şi jurnalistul Toma Enache alături de Jezebel, pe scena Teatrului Municipal Baia Mare în data de 13 februarie 2013, de la ora 18:00.
EROTOPOETICA – este o incursiune în dragoste așa cum este ea: năvalnică, răvășitoare, mistuitoare, nebunească, toate redate într-un spectacol de suflet, poezie și artă pură, într-o întâlnire emoționantă cu gândurile și trăirile unor mari poeți, pe acorduri muzicale ale unor piese celebre.
Scenariul îi aparține lui Toma Enache, care semnează și regia, și se bazează pe versurile/poeziile a douăzeci dintre cei mai importanți poeți, începând cu Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Ion Barbu, Nichita Stănescu, Adrian Păunescu pâna la Charles Baudelaire, Khalil Gibran, Seferis. Atmosfera boemă, melancolică este susținută de Jezebel, nu are cum să nu te răscolească cu superba ei voce, care va interpreta melodii renumite din repertoriul național și internațional cum ar fi cel al Mariei Tănase și al lui Edith Pilaf, cu accent pe tema iubirii, care este și tema spectacolului.
Nu e un simplu pelerinaj de strofe, ci o producție profesionistă, al cărei scenariu ne invită la o întalnire cu întrebările si frământarile marilor poeți, întrebări în măsură să ne facă și pe noi să ne comparăm propriile răspunsuri ori să găsim unul.
Ca orice spectacol profesionist, “Erotopoetica” are şi un preț. Costul invitaţiei este 20 lei şi poate fi achiziţionată de la membrii Rotaract T.E.A.M Baia Mare.
Informații suplimentare la numărul de telefon: 0740.207.969 sau la adresa de e-mail: info@rotaractteam.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.