ŢEAPĂ DE REVELION  – Un hotel la care aveau rezervări sute de persoane a fost pus sub sechestru

0
1076
foto ziare.com

ŢEAPĂ DE REVELION Aproximativ 300 de oameni din toate colţurile ţării, care aveau rezervări la un complex turistic din Târgu Mureş, s-au trezit în prag de An Nou că nu pot sărbători Revelionul, deoarece hotelul şi centrul spa au fost puse sub sechestru.

ŢEAPĂ DE REVELION Oamenii s-au revoltat atunci când au aflat că nu pot fi cazaţi, mai ales că mulţi dintre ei au condus şi câteva sute de kilometri să ajungă la hotelul din Târgu Mureş, informează Ştirile Pro TV.

De asemenea, preţurile plătite au fost destul de ridicate.

„Stau cu copilul de patru ore, 43 de milioane, cel puţin am plătit prin agenţie. Poliţia nu ne-a lăsat să intrăm, am venit aici şi toată lumea se ceartă”, a povestit o păgubită, pentru stirileprotv.ro.

Oamenii au făcut rezervările cu mult timp în urmă şi, spun ei, nimeni nu i-a avertizat că hotelul ar putea fi pus sub sechestru.

Hotelul de lux si complexul spa au fost în proprietatea omului de afaceri Sorin Ţerbea, care a murit în urmă cu trei ani, într-un accident de elicopter. El fusese arestat preventiv în dosarul „Mită pentru arbitri”.

sursa

foto 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.