TALHARIE – Un adult si doi adolescenti au talharit o femeie de 55 ani in Baia Mare

0
120

Marţi, 21 august,  ora 12,15,  Poliţia Baia Mare a fost sesizată prin Serviciul Unic Apeluri Urgenţe, despre faptul că, pe o stradă din localitate, o persoană de 55 de ani, a fost victima unei tâlhării, prin aceea că, persoane necunoscute, au deposedat-o, prin smulgere de la gât, de un lănţişor. La faţa locului au fost dirijate mai multe echipaje, iar una dintre patrulele de siguranţă publică, în baza semnalmentelor autorilor, a reuşit să identifice pe autorii infracţiunii, respectiv: Alexandru I., de 23 de ani, din Baia Mare, un minor de 16 ani din judeţul Satu Mare şi un minor de 17 ani din Baia Nare. În cauză se efectuează în continuare cercetări. Faţă de autori s-a luat măsura reţinerii pe o durata de 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, cu propunerea de arestare preventivă.

RECOMANDĂRI privind PREVENIREA TÂLHĂRIILOR

– Nu vă afişaţi ostentativ cu obiecte de valoare.

-Nu adoptaţi o atitudine de atac, mai bine renunţaţi la bunuri decât să vă puneţi în pericol integritatea corporală.

-Cea mai bună armă de apărare în cazul unei tâlhării sau agresiuni este strigătul. Strigând cât mai tare după ajutor alertaţi persoanele din jur, iar agresorii vor fugi.

-Dacă sunteţi victima unei agresiuni încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale autorului şi anunţaţi de îndată poliţia: sporiţi astfel şansele de identificare, prindere şi pedepsire a agresorului.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.