SUSȚINE CĂ A AUZIT VOCI – Şoferul care a intrat cu maşina în trecătorii din Times Square: „Trebuia să mă împuşcaţi! Voiam să-i omor”

0
505

Richard Rojas, bărbatul care a intrat cu maşina în pietonii din piaţa Times Square din New York, omorând o tânără şi rănind 22 de persoane, susţine că „a auzit voci”, potrivit surselor din poliţie, citate de BBC, relatează Mediafax

Richard Rojas, în vârstă de 26 de ani, este un veteran al marinei americane. A mai fost arestat anterior, de două ori, pentru conducere sub influenţa alcoolului. El se află acum în custodia poliţiei.

Richard Rojas a declarat că se aşteaptă să moară. Potrivit Reuters, el a strigat, imediat după ce a fost arestat: „Trebuia să mă împuşcaţi! Voiam să-i omor.”
 „Nu există niciun indiciu că ar fi un act terorist”, a declarat primarul din New York, Bill de Blasio. Acesta a precizat că măsurile antiteroriste vor fi totuşi intensificate din raţiuni de precauţie.

Tânăra care a murit avea 18 ani. Alyssa Elsman, din Michigan, venise la la NY împreună cu familia. Sora adolescentei, în vârstă de 13 ani, este şi ea rănită.Din cei 22 de răniţi, patru răniţi sunt în stare critică, iar alţi trei sunt în stare gravă, a precizat Bill de Blasio.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.