Supărat pe federația britanică. Capello s-a despărțit de naționala Angliei

0
94

Antrenorul italian Fabio Capello a demisionat de la comanda Angliei, dupa ce federația hotărâse să retragă banderola de căpitan lui John Terry (decizie provocată de implicarea jucătorului într-un scandal cu tentă rasistă). Terry este acuzat că a proferat insulte rasiste la adresa jucătorului Anton Ferdinand (de la QPR), cazul urmând să fie judecat la 9 iulie. Federația a anunțat că, până la acea dată, Terry nu poate purta banderola de căpitan.

Italianul a recunoscut miercuri seara că decizia federației în cazul Terry i-a subminat autoritatea. „Anumite linii nu trebuie depășite”, a declarat Capello, un antrenor recunoscut pentru exigența sa atât în raportul cu vestiarul, cât și cu administrația grupării pe care o conduce.
Anglia caută în aceste zile un nou selecționer. Toată lumea solicită un englez, iar principalii favoriti sunt Harry Redknapp (de la Tottenham) și Stuart Pearce (tehnicianul echipei de tineret a Angliei).
Oficialii federației au dat de înțeles însă că nu ar fi exclus să fie recrutat totuși un antrenor străin, Jose Mourinho și Guus Hiddink sunt numele cel mai des pronunțate în presa britanică.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.