SUCCES – Nora Denes a lansat cele două piese cu care s-a înscris la Eurovision

0
800

Băimăreanca Nora Denes și-a lansat cele două piese cu care se înscrie la Eurovision. Este vorba despre două melodii realizate în colaborare cu o trupă proaspăt înființată, formată din patru elevi de la Liceul de Arte, „The Fridays”, și cu Ioachim Făt de la Grupul Iza.

„We Need More” și „The Reason” vor fi supuse atenției specialiștilor care fac parte din echipa Eurovision, urmând ca în data de 11 februarie să fie făcută publică lista cu numele celor 12 piese care vor intra în Selecția Națională Eurovision. Ediția din acest an se va desfășura la Baia Mare, în perioada 4-6 martie.

Nora Denes nu este la prima înscriere la Eurovision însă în acest an își dorește mult mai mult de la ea. Astfel, băimăreanca, care a cunoscut deja succesul la „Vocea României”, a înscris două piese la Eurovision. Cele două melodii au fost lansate în această săptămână, una dintre ele chiar în ziua în care Televiziunea Română a anunțat organizarea Selecției Naționale Eurovision la Baia Mare.

„Nu sunt la prima înscriere la Eurovision. M-am înscris și în 2014 cu o piesă a capella, dar nefiind cunoscută ca acum, nimeni nu m-a băgat în seama. Eh, acum e altceva. Încerc să mă înscriu cu două piese compuse foarte recent, deci nu prea au istorie. Subiectele lor sunt despre motivație, iubire, toleranță mondială, având în vedere vremurile mai mult decât dubioase în care trăim. Sunt foarte potrivite pentru această competiție. Înscriu piesele în colaborare cu o trupă proaspăt înființată formată din patru elevi de liceu, de la Liceul de Arte, și de care sunt foarte mândră. Ei se numesc The Fridays”, a declarat Nora Denes. (sursa foto: Facebook)

Cele două melodii înscrise de Nora Denes la Eurovision pot fi ascultate aici:

Simona Vasiac

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.