STREET DELIVERY – Ce activităţi au fost programate sâmbătă. Vezi programul complet

0
342

Se dă startul activităților la Street Delivery Baia Mare. Ediția Săsar. Anul I. Anul I începând cu ora 10:00!!!

La Street Delivery se adună oameni din diferite colțuri ale orașului care creează lucruri în comunitățile lor și care, împreună, prin munca lor de zi cu zi, schimbă lumea — bucată cu bucată, șurub cu șurub, stradă cu stradă.

Se construiesc punți între meseriași vechi și noi pentru un schimb de tehnici și viziuni din care să iasă scântei. Se integrează instrumente, se contopesc cunoștințe și se inventează noi moduri de interacțiune cu obiecte și meserii pe care nu le putem face uitate.

Ce pot să creeze împreună un cizmar și un artist 3D? Dar un designer de produs și un pălărier, un programator și un tocilar, un DJ și un ceasornicar? Abia așteptăm să vedem!
De ce?

În ultimul timp, industriile creative au început să devină tot mai active, mai vizibile, să-și facă loc pe străzile și prin cartierele orașului. Grupuri de prieteni, colegi de muncă sau de apartament se asociază și se apucă de meșterit la fațada socială și culturală a orașului. Se întrec în campanii de crowdfunding și aplicații, observă nevoile comunității în care trăiesc și vin cu soluții deștepte.

În zona podului peste Săsar avem pregătite următoarele activităţi:

10.00 Ora de Wing-Chun – copii
11.00 Ora de Zumba – copii
12.00 Ora de Zumba – adulți
13- 14 pauza
14.00 Ora de Tai Chi – adulti
15.30 Ora de Yoga – adulți

Pe strada Monetăriei, în fața Muzeului de Istorie, îi așteptăm pe copii la joacă! De la ora 11:00, Artscape – Baia Mare le pregătește spectacolul Groovies | Street Delivery Baia Mare. Ediția Săsar. Anul I

Cortul pentru lectură e instalat! Ong-urile sunt aici! Meșteșugarii se apucă imediat de lucru!

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.