STRÂMTURA – Le-a primit în casă cu intenţia de a le ajuta, dar a rămas fără 200 de lei

0
171

STRÂMTURA O femeie din Strâmtura, care a vrut să ajute două necunoscute pe care le-a primit în casă, a rămas fără o sumă de bani. Promptitudinea cu care poliţiştii au acţionat în urma sesizării a dus în scurt timp la identificarea persoanelor şi la recuperarea banilor sustraşi.

Joi, 24 august, în jurul amiezii, două femei necunoscute au pătruns în curtea unei femei din Strâmtura, solicitându-i produse alimentare sau orice alt fel de ajutor, inclusiv bani.

În încercarea de a veni în sprijinul celor două femei, proprietara le-a permis să intre în locuinţă şi într-un moment de neatenţie, cele două necunoscute au reuşit să-i sustragă 200 de lei, dintr-un portofel aflat pe noptieră.

După plecarea acestora femeia şi-a dat seama că îi lipsesc banii şi a sesizat poliţia.

Ca urmare a verificărilor efectuate pe raza comunei, poliţiştii le-au identificat pe bănuite, la ieşire din localitatea Strâmtura. Banii sustraşi au fost găsiţi de poliţişti în şanţul de pe marginea drumului, în dreptul femeilor.

Poliţiştii au întocmit dosar penal iar tinerele de 22 respectiv 30 de ani, ambele din judeţul Sălaj, sunt cercetate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Nu permite accesul persoanelor necunoscute în locuinţă! 60% dintre furturi nu sunt comise prin efracţie! Hoţii sunt creativi şi pot transforma orice vulnerabilitate într-o ocazie de a vă transforma în victime!

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.