STRADĂ PERICULOASĂ ÎN DEJ – O fetiţă de patru ani, accidentată de un vitezoman (VIDEO)

0
109
foto dejeanul

STRADĂ PERICULOASĂ ÎN DEJ Un accident de circulaţie a avut loc duminică seara în Dej. O fetiţă în vârstă de 4 ani a fost acroşată de o maşină, la scurt timp după ce şi-a lăsat părinţii de mână.

Loading...

Oamenii din zonă spun că au făcut nenumărate solicitări la primărie pentru a monta pe strada respectivă limitatoare de viteză, însă acestea nu au avut niciun rezultat.

Accidentul a avut loc puţin înainte de lăsarea întunericului. Un şofer din Dej aflat la volanul unui autoturism AUDI circula dinspre Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi” şi cobora spre strada Somcutului.

Aproape de intersecţia cu această stradă, o fetiţă în vârstă de patru ani i-ar fi sărit în faţă de pe trotuar, intenţionând să meargă spre curtea casei care se află peste drum.

Copila a fost acroşată cu oglindă autoturismului, suferind răni la picioare. Imediat s-a sunat la 112, iar până la sosirea echipajelor de intervenţie, părinţii au dus-o pe fetiţă în casă, această fiind extrem de speriată.

În scurt timp, la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă cu medic de la Dej, dar şi mai multe echipaje de poliţie.

Medicul de pe ambulanţă a evaluat starea de sănătate a fetiţei şi s-a stabilit că rănile suferite sunt superficiale, viaţă acesteia nefiind pusă în pericol.

Mama fetei a semnat pe proprie răspundere că refuză transportul la spital, dar medicii i-au lăsat câteva recomandări de a o ţine sub supraveghere, iar în cazul în care apar alte simtome, să o ducă imediat la Urgenţe.

Locuitorii din zonă sunt revoltaţi de faptul că pe strada lor, proaspăt reabilitată, se circulă cu viteză extrem de mare şi că în repetate rânduri i-au cerut primarului să monteze limitatoare de viteză, dar au fost refuzaţi. Aceştia spun că oricând se poate produce un alt accident, dar cu urmări mult mai grave.

Info, foto şi video

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.