STR. 22 DECEMBRIE ARATĂ BRICI – Au fost finalizate lucrările de reabilitare și modernizare, după câteva luni de intervenții generale

2
1428

STR. 22 DECEMBRIE ARATĂ BRICI   Așteptarea s-a meritat și a luat sfârșit. Începând de astăzi, 31 iulie, băimărenii circulă în condiții excelente pe cea mai recent modernizată stradă arteră din Baia Mare, strada 22 Decembrie.

Loading...

Lucrările au fost unele ample, au vizat introducerea unor noi rețele, inclusiv apă și canalizare, iar astăzi carosabilul arată impecabil. Muncitorii au finalizat în cursul nopții de duminică spre luni lucrările, primarul fiind prezent la fața locului pentru a vedea dacă investiția este una mulțumitoare. Cătălin Cherecheș și-a exprimat opinia pe contul său oficial de Facebook:

Apreciez calitatea lucrărilor efectuate și le mulțumesc celor de la firma constructoare pentru eforturile depuse ca investiția să fie finalizată la timp. Le mulțumesc și cetățenilor care au înțeles deranjul provocat de lucrările de infrastructură care au fost efectuate în zonă. Lucrările au fost demarate după ce întreaga rețea de apă, canalizare și gaz a fost schimbată. Investiția a cuprins o modernizare completă, fiind executate lucrări de bordurare, reabilitare carosabil și trotuare, dar și asfaltare carosabil și trotuare”, a scris Cătălin Cherecheș.

ActualMM

Sursă foto: Facebook

2 COMENTARII

  1. Nu-s carcotas, apreciez si ma bucur pentru realizarea lucrarii! Dar cred ca dupa cateva zile vor incepe decuparea asfaltului pentru egalizarea nivelului la gurile de canal, apa, gaz, etc…A se vedea str. Iuliu Maniu, porțiunea dintre str. Victoriei si e-ON, recent modernizata…..Nu inteleg de ce toate gurile de canal nu pot fi perfect „aliniate” la inaltimea asfaltului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.