Știi cu banii: 10.000 de români au beneficiat de educaţie financiară prin intermediul jocurilor

0
376

Aproape 10.000 de români s-au bucurat de o formă inedită de educaţie financiară, prin platforma de jocuri online Știi cu banii, lansată la jumătatea lunii octombrie, anul trecut.

Concepută ca o extensie a portalului SigurantaFinanciara.ro, platforma online include 12 jocuri, cu diferite praguri de dificultate, care combină divertismentul cu educația financiară.

Fiecare utilizator care parcurge jocurile trece de la noțiuni elementare, până la întrebări aplicate, iar întreaga experiență are scopul de a transmite mai clar și mai eficient informațiile care pot asigura un plus de sănătate financiară, pentru români.

Cu o durată medie de 4:17 minute pentru fiecare sesiune, românii care au accesat platforma au luat doze multiple de educație financiară, cu acces și explicații, în diferite forme și sub diverse tipuri de joc, la peste 150 de termeni financiari utili pentru viața de zi cu zi.

Mai mult, ca efect direct al succesului înregistrat de inițiativa Știi cu banii, Provident Financial România integrează de acum, în www.sigurantafinanciara.ro, unul dintre cele mai accesate jocuri din platformă – Spânzurătoarea – pentru a da posibilitatea utilizatorilor să acceseze oricând și oriunde jocul.

Toţi cei aproape 400 de termeni incluși în Spânzurătoarea provin din sfera financiară și arătă și noilor vizitatori ai site-ului, într-un mod interactiv, o parte a conținutului disponibil în platforma de educație financiară.

Platforma este accesibilă oricând, de oriunde, atât prin laptop, cât și prin smartphone sau tabletă, iar, până în prezent, aproape 60% dintre utilizatori au accesat Știi cu banii de pe un dispozitiv mobil, fie tabletă, fie telefon. Dintre aceștia, peste 94% folosesc terminate cu sistem de operare Android, iar sub 6% utilizează iOS.

Provident dezvoltă și susține diverse proiecte de responsabilitate socială – programe de educație financiară, dezvoltarea tinerelor talente, sprijinirea grupurilor defavorizate – în care a investit până acum peste 1 milion de euro.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.