START ASFALTĂRILOR ÎN BAIA MARE – Prima stradă modernizată: George Coșbuc. Vezi ce artere urmează

9
1456

START ASFALTĂRILOR ÎN BAIA MARE  Și în acest an Administrația Publică Locală a Municipiului Baia Mare derulează activități de reabilitare și modernizare ale infrastructurii rutiere, pe lângă alte proiecte pentru comunitate.  Chiar dacă primăvara abia a venit, condițiile meteo favorabile au permis autorității locale să accelereze în ceea ce privește efectuarea lucrărilor.

Loading...

Așa se face că, doar în patru zile, primul tronson al străzii George Coșbuc din Baia Mare s-a transformat dintr-un drum cu gropi într-unul asfaltat. Cu această ocazie au fost realizate și alte rucrări aici care țin de estetica și utilitatea zonei.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, arată că astfel de intervenții vor fi realizate și în alte zone din oraș, urmând ca și alte străzi să beneficieze de investiții în infrastructura rutieră.

Le mulțumesc băimărenilor care m-au scuzat pentru oprirea circulației timp de 4 zile, cât a durat execuția lucrării pe primul tronson al străzii George Coșbuc. Săptămâna aceasta urmează strada Hortensiei, care va fi integral finalizată. În general, prioritățile mele pentru reabilitarea infrastructurii rutiere pentru anul acesta sunt:
– Străzile pietruite sau cu macadam afectate de lucrările de înlocuire a rețelelor pentru apă și canalizare realizate anii trecuți;
– Integral străzile, aleile, trotuarele și parcările din cartierele Griviței, Săsar, Gării, Depozitelor, Republicii și Traian, Ferneziu, Firiza, Valea Borcutului;
– Parcările din cartiere începute în 2015 și 2016 și nefinalizate sau aduse la nivel de piatră spartă”, a declarat primarul Cătălin Cherecheș.

ActualMM

9 COMENTARII

  1. Nu sunt carcotas ,lucrarea arata bine,dar unde este stratul de uzura? Pe margini mai mult zgura si pietre decat bitum . La primul inghet dezghet vom vedea rezistenta lucrarii .

  2. Vă rog faceți eforturi și asfaltați și strada Mărășești. E dezastru. Tot aceleași dale de beton peticite pe ici-colo… 🙁

    • multe strazi arata ca Marasesti,iar jegul din imediata apropiere,de pe Lupului ( noroaie,cotete,balarii) arata ca suntem un oras rural.

  3. Poate le ramane o roaba de asfalt si termina sensul giratoriu de la Italsofa,nu de alta dar a trecut mai mult de un an de la inceperea lucrarilor si nimic nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.