STAGIU – Elevi în practică la Jandarmeria Maramureş

0
328

STAGIU Trei elevi din anul II de studiu al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni se află în stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş până în 10 februarie.

 STAGIU În conformitate cu prevederile legale în vigoare, cei trei elevi ai şcolii militare, Răzvan C., Ştefan T. şi Ioan V., desfăşoară stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ, fiind prezentate şi unele aspecte legate de specificul inspectoratului, programul şi misiunile executate de jandarmii maramureşeni.

Elevii au fost repartizaţi la IPJ Maramureş pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs la activităţi specifice în cadrul structurilor de pază şi protecţie instituţională din zona de responsabilitate, pentru a cunoaşte cât mai bine aspectele practice ale activităţii derulate de jandarmii maramureşeni şi aprofundarea cunoştinţelor teoretice cu privire la modul de organizare şi desfăşurare a misiunilor specifice.

Cei trei vor fi îndrumaţi pe perioada stagiului de practică de tutori jandarmi, ofiţeri cu experienţă în activitatea profesională, din cadrul structurilor la care au fost repartizaţi.

Ei vor desfăşura activitatea în timpul programului de lucru al subunităţii, fiind angrenaţi în activităţile specifice jandarmilor. La finalul stagiului de practică, vor fi apreciaţi cu calificative în funcţie de activităţile desfăşurate, noţiunile acumulate, rezultatele obţinute în misiuni etc.

 La absolvirea şcolii militare, vor fi încadraţi în unităţi ale Jandarmeriei Române.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.