SPORTUL BĂIMĂREAN, ÎN DOLIU / ACTUALIZARE – Antrenorul Vasile Sălincean a murit în urma tragicului accident din Tohat. Înmormântarea va avea loc marţi, 31 ianuarie

2
18296

SPORTUL BĂIMĂREAN, ÎN DOLIU  În localitatea Tohat, pe drumul Baia Mare – Zalău, a avut loc în această după masă un grav accident rutier. Două autoturisme s-au ciocnit după ce unul dintre ele a pătruns pe contrasens.

COLIZIUNE VIOLENTĂ ÎN TOHAT – O persoană a fost grav rănită iar alta a murit (VIDEO)

Una dintre victime, care a fost resuscitată fără succes, este cunoscutul antrenor de judo, Vasile Sălincean.

Din păcate, cu toate eforturile depuse de medici, acesta nu a mai putut fi resuscitat. El se afla la volanul autoturismului care a pătruns pe contrasens, până în acest moment nefiind cunoscute circumstanțele care au dus la producerea acestui grav accident.

Vasile Sălincean s-a născut în 10 martie 1955, a fost sportiv la U Cluj (1975-1982) ), iar mai apoi antrenor la Voinţa Baia Mare (1984-1988) și CSM Baia Mare (din 1988).

 

ACTUALIZARE

Trupul neînsufleţit al lui Vasile Sălincean va fi condus pe ultimul drum marţi, 31 ianuarie 2017. Ceremonia de înhumare se va desfăşura la ora 13.00, la Cimitirul Tanatorio, de pe Bd. Unirii din Baia Mare.

ActualMM

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.