Spitalul din Şomcuta, redeschis astăzi. S-au făcut investiţii de peste 300.000 lei

3
162

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Iulian Chiriac, alături de managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare, de preşedintele CJ MM, Zamfir Ciceu, de prefectul Anton Rohian respectiv alături de  cei doi vicepreşedinţi de CJ MM, cu toţii au luat astăzi parte  la ceremonia de inaugurare a activităţii medicale în incinta  fostului spital din Şomcuta, închis acum 2 ani.

Potrivit declaraţiilor făcute de către managerul Judeţeanului, ec. Sorina Pintea, într-o primă  fază se vorbeşte doar despre spitalizare de zi la Şomcuta, urmând ca de anul viitor să se poată vorbi de spitalizare de tip continuu. În total la Şomcuta Mare s-au făcut investiţii ce depăşesc valoarea de 300.000 lei.

Ec. Sorina Pintea a  anunţat, de asemenea, că din luna ianuarie a anului viitor la Şomcuta va exista şi un cabinet de diabet şi boli de  nutriţie, un cabinet extrem de necesar în condiţiile în care din zona Şomcutei sunt foarte mulţi diabetici.

Este o poveste născută în vară, în care discuţiile convergeau spre dorinţa comunităţii şomcutene de a redeschide activitatea medicală la Şomcuta. Prin urmare astăzi s-a îndeplinit această dorinţă. Avem un cabinet de medicină internă în ambulatoriul de specialitate, avem două paturi de spitalizare de zi, avem pregătite saloane pentru a extinde activitatea medicală şi pentru spitalizarea continuă şi încă un număr de paturi pentru spitalizare de zi…

Un punct de recoltare laborator analize medicale, un cabinet de explorări funcţionale, deci tot ceea ce trebuie pentru ca activitatea medicală de aici să se desfăşoare în condiţii optime” , a remarcat managerul celei mai mari unităţi sanitare din judeţ, ec. Sorina Pintea.

Cuvinte de kaudă au avut atât prefectul Anton Rohian, cât şi preşedintele CJ Maramureş, Zamfir Ciceu. La fel şi oficialul de la Bucureşti, care a remarcat condiţiile bune care îi aşteaptă de acum înainte pe şomcuteni.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. astia inca nu au lasat deoparte lauda de sine si tot alaiul la taiat panglici…din cati au fost acolo pariu ca multi au aflat tarziu pt ce merg acolo?!? de exemplu rohian…oare cu ce s-a implicat el si prefectura in acest proiect?!?

  2. Cu nimic, prefectul Rohian se afla in campanie electorala personala. Sper sa nu il alegeti pentru nicio alta functie oameni buni. NU A FACUT NIMIC PENTRU MARAMURES.

  3. Se baga in se baga peste tot, mai ales la taiat de panglici, insa acolo unde sunt probleme nu il vezi. Intrebati-l daca stie ca pe Obreja nu se poate circula de cateva zile si o sa vedeti ca da din umari. Politruc comunist, aste a taranul din grosi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.