SPIDERMAN – FLAGRANT – Un hot a fost prins de politie pe acopersul unei locuinte. Furase bunuri de 2.000 lei

0
85

Suspecţi de furt prinşi de poliţişti

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din Sarasău a fost identificat vineri un tânăr care a furat dintr-o locuinţă 12.000 de lei. Ludovic G. de 24 de ani din judeţul Mureş, în cursul anului 2012, a sustras banii din locuinţa unei femei din Rona de Sus. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitei. Suspectul este cercetat în libertate pentru comiterea infracţiunii de furt.

„Spiderman” de Baia Mare

Sâmbătă seara, la ora 20.45, poliţia a fost sesizată de un băimărean că un tânăr a pătruns în locuinţa sa şi i-a sustras bunuri. Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care l-a găsit pe suspect pe acoperişul clădirii. El a fost identificat în persoana lui Costel Gogu Dorin de 21 de ani din Baia Mare şi a fost reţinut iar ulterior arestat preventiv pentru 29 de zile. Prejudiciul, în sumă de 2.000 de lei, a fost recuperat 75%, diferenţa constând în bunuri distruse în timpul comiterii faptei. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Doua rulote pradate de hoti

Duminică noaptea, la ora 23.31, un băimărean a sesizat poliţia că hoţii au pătruns în două rulote parcate în spatele unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Baia Mare. Echipajul mixt de siguranţă publică deplasat la faţa locului a prins şi identificat unul dintre suspecţi: Vasile S. de 18 ani din comuna Ardusat. Asupra lui au fost găsite mai multe bunuri furate din cele două rulote, în valoare de 2.000 de lei, care au fost predate părţilor vătămate. În continuare se efectuează cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru identificarea celui de-al doilea suspect.

Un sighetean a furat o motocicleta

Un echipaj de siguranţă publică ce efectua serviciul pe strada Independenţei din Sighetu Marmaţiei a identificat un alt suspect de furt. Alexandru L. de 19 ani din Sighetu Marmaţiei împingea o motocicletă care avea roata din spate blocată cu lacăt. La scurt timp a apărut şi proprietarul motocicletei care a declarat că a fost anunţat telefonic de o cunoştinţă că cineva încearcă să-i fure vehiculul. Tânărul s-a ales cu dosar penal iar cercetările continuă pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.