SPĂRGĂTORII DE LOCUINȚE – Unul dintre suspecții arestați ieri în Seini este din Baia Mare

2
5766

SPĂRGĂTORII DE LOCUINȚE   Ieri, 5 mai 2017, vă anunțam ca pe raza orașului Seini, polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Maramureș au pus mână pe o bandă de spărgători de locuințe care acționa în mai multe municipii din România: Iași, Oradea și altele.

Cei trei suspecți au fost imediat încătușați de polițiști iar după audieri s-a decis reținerea acestora pentru 24 de ore. Conform surselor noastre, în cursul acestei zile, indivizii care ar fi creat prejudicii importante, vor fi prezentați în fața magistraților maramureșeni cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Cine este unul dintre suspecți?

SPĂRGĂTORII 2

Unul dintre cei trei suspecți încătușați este un cunoscut al polițiștilor maramureșeni. În 16 august 2012, băimăreanul Florin L. a condus un autovehicul de teren pe DN 1C, iar în zona localității Recea a promovat un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane și avarierea a trei autovehicule.

Băimăreanul a plecat în fugă de la locul accidentului. Spre finalul anchetei desfășurate la fața locului de către polițiști și-a făcut apariția iubita acestuia, care a declarat că a condus autovehiculul de teren.

Două zile mai târziu, pe 18 august 2012, în urma analizării probelor, polițiștii au stabilit cine a condus de fapt vehiculul: Florin L. În consecință, pe numele acestuia polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală gravă din culpă, refuz de recoltare de probe de sânge. Pe numele iubitei lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de fals în declarații.

Sa mai spunem si că “Buză” ar fi vrut sa scape basma curată la momentul respectiv deoarece pe numele acestuia judecătorii maramureșeni au dat o hotărâre într-un alt dosar: un an și ceva de închisoare. E drept, avocații lui “Buza” au declarat recurs.

Rămânem de văzut ce se va întâmpla în acest dosar în care Buză și ceilalți doi suspecți vor fi prezentați pentru luarea măsurii de arestare preventivă.

Sursă: Vasile Dale

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Daca nu le-a facut consiliul judetean parcuri industriale,sa aiba unde sa lucreze,au facut ei un adevarat parc prin gospodariile celor care mai lucreaza.

  2. Suntem în mai 2017. În august se fac 5 ani de la accident si nu exista nicio sentinţă?!.Oare chiar aşa de încurcat este cazul sau mai degrabă legslaţia noastra în materie de justiţie are mari carenţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.