SONY WORLD PHOTOGRAPHY AWARDS – Un fotograf maramureșean a ajuns pe lista scurtă a nominalizărilor la cea mai importantă competiţie foto din lume

0
630
Fotografia realizată de Alex Robciuc, nominalizată în acest an la Sony World Photography Awards

SONY WORLD PHOTOGRAPHY AWARDS  Alex Robciuc este un fotograf originar din Maramureş care a ajuns pe lista scurtă a nominalizărilor la Sony World Photography Awards, cea mai importantă competiţie foto din lume.

La 33 de ani, fotograful Alex Robciuc se bucură de cea mai mare realizare profesională de până acum: alegerea sa printre nominalizaţii Sony World Photography Awards, cel mai important concurs foto din lume.

De loc din Sighetu Marmaţiei, Maramureş, Alex lucrează la un studio foto din Timişoara, iar poze făcute de el au apărut în reviste şi publicaţii de pe întreg mapamondul, din faimosul ghid turistic Lonely Planet, ziarul nemţesc der Spiegel, National Geographic, The Telegraph, The Guardian, DailyMail, La Repubblica, Corriere della Sera, 9Gag, AP, boredpanda.com etc.

Nominalizarea înseamnă mult. E cea mai mare realizare din punct de vedere profesional de până acum. E o onoare să fiu prezent printre elitele mondiale ale fotografiei şi e un imens imbold pentru mine să continui ceea ce fac, să mă perfecţionez“, mărturiseşte fotograful pentru „Adevărul“.

Alex Robciuc

Poza lui Alex e una dintre cele 13 finaliste la secţiunea „Culture“ dintre mii de imagini. Fotografia ce l-a adus atât de departe e din Maramureşul natal, a fost făcută în 2018 şi înfăţişează un bărbat privind pe fereastră.

Citește continuarea articolului pe Adevărul.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.