Șomcuta Mare. Patria Credit IFN SA a organizat seminarul ,,Asistam harnicia!”

0
218

Marti, 02 octombrie 2012 a avut loc la Somcuta Mare, judetul Maramures evenimentul ,,Asistam harnicia!”, respectiv seminarul organizat de catre Patria Credit IFN SA ce a avut ca tema principala suportul producatorilor agricoli prin informare si consiliere cu privire la tehnici agricole.
Seminarul „Asistam harnicia” face parte din programul cu acelasi nume prin care Patria Credit sustine agricultorii prin educatie si acces la informatii de afaceri si de tehnici agricole. Programul ,,Asistam harnicia!” va asigura tuturor producatorilor agricoli interesati asistenta de profil incepand cu data de 02 octombrie a.c si pana la inceputul lunii noiembrie a.c. Astfel in sediul unitatii Patria Credit, din Somcuta Mare, Str. Republicii nr 9, producatorii agricoli sunt invitati sa primesca asistenta gratuita astfel:
• in fiecare zi de luni a lunii octombrie in intervalul orar 10-12, asigurata
de catre dl. inginer agronom Raul Barjac
• in fiecare zi de vineri a lunii octombrie in intre orele 10-12, asigurata de
catre dna Lupsa Mariana Gabriela, expert contabil si auditor.

Evenimentul organizat de catre Patria Credit IFN SA la Somcuta Mare face parte din Proiectul ,,Adoption – Patria Credit, parte din comunitate”, proiect ce se subscrie valorilor Patria Credit axate pe flexibilitate, responsabilitate, eficienta, parteneriat, apreciere pentru oameni si pentru capacitatea lor de a crea comunitati economice si sociale prospere. Patria Credit se implica prin acest Proiect in comunitatile locale cu actiuni ce imbina armonios componentele sociale, educationale si de business.
La Somcuta Mare, Patria Credit a raspuns nevoilor comunitatii prin implicare directa reusind sa vina in sprijinul producatorilor agricoli locali cu suport real, in dezvoltarea propriilor business-uri.
Localitatea Somcuta Mare este cunoscuta prin faptul ca economia acesteia se bazeaza in special pe agricultura, locuitorii de aici fiind recunoscuti pentru cresterea animalelor, cultivarea produselor cerealiere, cat si pentru frumoasele lor legume. Si cum Patria Credit – Finanteaza harnicia – era firesc sa fie prezenta in aceasta comunitate.
Seminarul „Asistam harnicia” organizat de catre Patria Credit IFN SA a
beneficiat de prezenta din partea Patria Credit a Doamnei Adina China Birta, Director General al Fundatiei Patria Credit si a Domnului Mihai Pascuta, Manager Patria Credit, Somcuta Mare iar din partea Primariei din Somcuta Mare a Domnului Primar Vasile Florin Talpoș.
”Organizarea acestui eveniment ne permite sa fim cat mai aproape de comunitatea unde ne desfasuram activitatea, sa identificam nevoile acesteia si sa gasim solutii pentru rezolvarea lor. Patria Credit este cea mai mare instituţie financiara nebancară din România specializata in microfinantare in zona urbana si zona rurala. Promisiunea Patria Credit -“Finantam harnicia”- este direct legata de categoria serviciilor financiare oferite fiind in acelasi timp un angajament direct si clar adresat clientilor activi si potentiali.
Microfinantarea are o componenta sociala, de implicare in comunitate iar Proiectul ,,Patria Credit – parte din comunitate” nu face decat sa intareasca acest lucru.
Patria Credit ofera valoare parteneriatului cu clientii sai, atat prin produsele adaptate, prin prezenta in zone geografice unde alte institutii financiare sunt mai putin prezente sau deloc, cat si prin intelegerea nevoilor comunitatii locale din care facem parte, prin unitatile noastre distribuite in toata tara.” – a declarat Bogdan Merfea, Director General Patria Credit.
***
Despre Patria Credit IFN S.A
Patria Credit IFN S.A. este cea mai mare instituţie financiara nebancară din România specializata in microfinantare si microcredite in zona urbana si in zona rurala. La sfarsitul anului 2011, compania deservea peste 13.000 clienti printr-o retea de 18 unitati in orase mari si 23 de unitati in zone rurale.
Valoarea totala a activelor companiei era de 53.2 milioane de EUR (la 31 decembrie 2011).
Volumul creditelor acordate clientilor, in 2011 de Patria Credit este de cca. 30.6 milioane euro, din care 65% reprezinta creditele acordate afacerilor mici, 34% reprezinta creditele acordate producatorilor agricoli si 1% sunt creditele acordate persoanelor fizice. In ceea ce priveste numarul creditelor acordate in aceeasi perioada, situatia se prezinta astfel: 27% afaceri mici, 63% producatori agricoli si 10% persoane fizice.

Strategia noastra de dezvoltare prevede patrunderea in zona rurala, zona cu acces limitat la creditare, si finantarea microintreprinderilor atat din zona urbana cat si din zona rurala.
Actionarii principali ai companiei sunt Romanian American Enterprise Fund (RAEF) si Balkan Accession Fund (BAF).
RAEF este un fond de investitii infiintat de Guvernul SUA cu scopul de a sprijini dezvoltarea economica din Romania.
BAF este un fond creat in anul 2005, prin contributia investitorilor RAEF, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare („BERD”), DEG, FMO, alte institutii financiare internationale.

Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati www.patriacredit.ro.
Patria Credit IFN S.A
Camelia Raileanu, Manager Marketing & PR
Tel: 021/304.00.72;
Fax: 021/222.11.38; Mobil: + 40722/677291

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.