SOLUȚIE – Lenjeria intimă care îi protejează pe bărbaţi de radiaţiile emise de telefonul mobil

0
199

Un studiu recent arăta că bărbaţii care îşi pun telefonul mobil într-un buzunar de la pantaloni şi cei care vorbesc la telefon câte o oră pe zi riscă să aibă probleme de fertilitate. Căldura şi radiaţia electromagnetică emise de un telefon mobil sunt elemenetele principale care distrug calitatea spermei şi spermatozoizii.


Patru cercetători din Germania au venit cu o soluţie la această problemă şi au lansat lenjeria intimă pentru bărbaţi care reduce riscul.


„Crown Jewels Underwear” includ în ţesătură fir de argint, care acţionează ca o barieră în calea radiaţiilor. O pereche costă 23 de euro.


„Avantajul argintului este că este prietenos cu pielea şi oferă un oarecare nivel de protecţie împotriva radiaţiei”, a declarat Peter Pau, profesor din Munchen specializat în tehnologia microundelor.


Inventatorii Crown Jewels Underwear sunt patru absolvenţi ai Munich Business School: Peer-Boy Matthiesen (34 de ani), Daniel Herter (31), Nick Piepenburg (31) şi Berno Delius (31). Toţi poartă lenjeria intimă cu fir de argint şi spun că vânzările înregistrate de noul produs sunt încurajatoare.
Sursa: go4it.ro

Foto: modamasculina.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.