SOLIDARITATE – Mesaj de condoleanțe din partea cardinalului Lucian pentru familiile îndoliate

0
306

Cardinalul Lucian Mureșan, arhiepiscop major al Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, a transmis un mesaj de condoleanțe familiilor îndoliate în urma tragediei produse vineri seară în clubul Colectiv din București, soldată cu 28 de morți și peste 150 de răniți.

„Cu cutremur și durere în suflet am aflat, prin mijloacele mass-media, despre devastatorul incendiu produs în seara zilei de vineri, 30 octombrie 2015, la București, în care multe suflete tinere s-au reîntors la Casa Tatălui ceresc, iar altele se află în mari suferințe. Pe toți cei suferinzi din cauza acestei tragedii îi asigurăm de rugăciunea noastră și de tot gândul cel bun. Pe cei răposați îi încredințăm dragostei pline de îndurare a lui Dumnezeu și cerem de la Părintele luminilor mângâiere, tărie și vindecare peste familiile îndoliate și peste toți cei care au fost loviți de această catastrofă”, se arată în mesaj.

În numele episcopilor, preoților, călugărilor, călugărițelor și al credincioșilor greco-catolici din România, cardinalul Lucian Mureșan a transmis tuturor familiilor îndoliate cele mai sincere condoleanțe. De asemenea, „în speranța vindecării sufletești și trupești a celor răniți”, înaltul ierarh greco-catolic le mulțumește tuturor celor care se ostenesc pentru salvarea lor acestora.

Agerpres

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.