ŞOCANT – Trei copii care mergeau la cules de bureţi au dat peste un bărbat ce ardea în flăcări

0
2008
sursa foto: informatiata.ro

ŞOCANT. Copiii au alergat până la prima casă și au chemat proprietarul, care a sunat la 112. Polițiștii spun că bărbatul și-ar fi dat singur foc.
Caz șocant, la Vatra Dornei. Trei copii, care mergeau la cules de bureți, vineri dimineața, au dat peste un bărbat în flăcări. Minorii se deplasau pe o cărare, în apropiere de râul Bistrița, când au observat un bărbat arzând în flăcări. Speriați, copiii au alergat la prima casă.

Acolo i-au povestit proprietarului, care repara un gard, ce au văzut. Omul a lăsat treaba și a pornit împreună cu minorii spre locul unde aceștia au văzut bărbatul arzând iar pe drum a sunat la 112. La fața locului au ajuns cadre de la SMURD dar și polițiști. Medicii nu au putut să constate decât decesul pentru că bărbatul era carbonizat.

Polițiștii au găsit lângă acesta o sticlă de votcă băută pe jumătate, o brichetă și o sticlă de plastic ce conținea un lichid inflamabil.Copiii au spus că nu au auzit în zonă zgomote și nici nu au văzut alte persoane iar oamenii legii au ajuns la concluzia că bărbatul și-a dat singur foc după ce s-a stropit cu combustibil lichid.

Asupra cadavrului carbonizat nu s-au găsit documente sau alte înscrisuri și polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili identitatea bărbatului. Ei au deschis dosar penal de moarte suspectă prin incendiere.

 

Sursa info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.