ȘOCANT! SENATOR BISTRIȚEAN: „Dacă două persoane de același sex înfiază sau merg de mână pe stradă îmi lezează libertatea!”

9
303

Un senator din Bistrița susține familia tradițională, la fel ca formațiunea politică din care face parte. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, a comentat subiectul, iar atmosfera s-a încins, scrie Bistrițeanul.ro.

Un senator PSD din Bistrița a declarat astăzi că susține familia tradițională și că aceasta trebuie definită în continuare în Constituție ca uniunea dintre un bărbat și o femeie. Senatorul, pe nume Ioan Deneș, îi acuză pe colegii săi din PNL de ipocrizie:

„Declarația publică pe care a făcut-o președintele organizației județene PNL, Robert Sighiartău, eu chiar cred că acea declarație este conformă cu crezul pe care îl are dumnealui în ceea ce privește această inițiativă. Numai că nu pot să observ ipocrizia declarațiilor publice și a abordărilor pe care o are PNL la nivel național și aici mă refer la ultima declarație a președintelui PNL, doamna Raluca Turcan. (…) A decuplat familia de căsătorie, în care spune foarte clar că acceptă ca în Constituție să apară căsătoria este creată dintre un bărbat și o femeie, dar nu mai spune că trebuie să fie legată familia de căsătorie. Aceasta este ipocrizia”.

În ceea ce privește opinia personală a senatorului Deneș, este mult mai tranșantă. Declară că libertatea sa ar fi lezată dacă un cuplu de același sex ar merge de mână pe stradă, conform Bistrițeanul.ro.

„Povestea este mult mai complicată. (…) Parteneriatul civil vine să rezolve o problemă care spun că trebuie rezolvată și analizată – problema concubinajelor heterosexuale, dar de fapt prin această rezolvare a unei probleme, de fapt doresc să legalizeze acele conviețuiri, concubinaje, de fapt, între persoane de același sex. Vreau să o spun foarte clar: atât timp cât modul în care se comportă un cetățean nu-mi lezează libertatea mea, are dreptul să facă ce dorește dumnealui. Dar, în momentul în care îmi lezează mie libertatea, atunci avem o problemă. Vreau să vă spun foarte tranșant: (…) vor să aibă dreptul să facă înfieri, să meargă de mână pe stradă”.

„Eu cred că am fost suficient de explicit și am spus-o și în Senat. (…) Nu am nicio problemă cu modul în care persoanele de același sex se manifestă în locuință, în intimitate. Dar, modul în care doresc să externalizeze acest comportament – care eu consider că îmi încalcă libertatea mea de a merge pe stradă cu copilul meu personal sau cu nepotul și să mă întrebe copilul «care e familia care este normală? cea pe care o vede acasă și în care l-am crescut sau cea pe care o vede pe stradă? – Eu spun că sensul parteneriatului civil acesta este de fapt, ce își doresc acele persoane care susțin. (…) Dacă apare lege, eu trebuie să respect legea. (…) Dacă nu o să apară legea, nu au voie să facă acest lucru, că nu este lege. (…) Ăsta e scopul dumnealor”.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

9 COMENTARII

 1. Si ce ma rog e socant !?! De cand atunci cand cineva NU E DE ACORD CU ANORMALITATEA e socant ? Mi se pare MULT mai socant faptul ca ati catalogat asa un discurs cat se poate de normal. Dupa voi, o sa fie imediat socant sa vedem un barbat de mana cu o femeie…. Incredibil…

  • Nu a spus ca nu e ce acord, ci ca ii lezeaza libertatea. E o mare diferenta. Deci, in ce fel iti lezeaza tie LIBERTATEA faptul ca 2 femei se tin de mana pe strada? Nu ca nu iti convine, sau ca te socheaza (asta pentru ca esti ingust la minte), ci cu ce iti lezeaza TIE libertatea? Care libertate? Iti interzice tie asta sa te tii de mana cu o femeie? In secolul trecut, oameni cu gandire ingusta ca tine si ca senatorul ala erau socati si se simteau lezati daca o femeie purta pantaloni in loc de fusta. Retine deci ca homosexualii nu fac sex in public, asta e interzis si pentru heterosexuali. Dar un comportament permis unora, ca tinutul de mana, nu le poate fi interzis altora.

   • Fecior agamita…. Esti cam… ageamiu. In fine. Asta-i alta poveste. Tu prin libertate ce intelegi ? Sa inteleg ca tie ti se pare normal… O intrebare… Daca mama ta se tinea de mama cu o alta femeie pe strada, tu te mai nasteai ? Doar intreb… Pentru cultura ta, citeste mai mult despre sexualitate, lesbianism, homosexualitate si abia apoi vino cu contraziceri… Repet… Daca mama ta prefera sa se tina de mana cu o alta femeie, tu te mai nasteai ?

    • pt o normalitate a comentariilor pe site sau cel putin, moderatie, era mai bine daca mama lui agamita s-ar fi tinut de mana cu o alta femeie; sau cu un orangutan… sau hipopotam sau cu un cal – de ce nu?!

     • O, cate inteligenta debordeaza in acest mesaj, cata normalitate, cate argumente, cata finete de analiza …

     • subtilitatea gandirii tale insa, depaseste posibilitatile circumstantiale ale intelegerii comune – sa fie oare agamita rezultatul unei asemenea incrucisari?! nu ma dumiresc… ;))

 2. Baiamarean, homofobia ta nu are argumente si atunci vii cu intrebari „incuietoare”. Tocmai ca libertatea e ceva diferit de ceea ce consideri sau chiar este normal. Include si dreptul de a nu fi „normal”.
  Daca nu ma nasteam eu nu era nicio tragedie pentru nimeni, la fel cum daca nu te nasteai tu nu era nicio tragedie, asta daca nu cumva crezi ca esti vreun mare beneficiu pentru societate. Si asta dovedeste ceva? Tot nu ai explicat cum ti se incalca libertatea ta daca 2 femei sau 2 barbati se tin de mana pe strada. Ma trimiti pe mine sa citesc, in conditiile in care tu te dovedesti a fi un limitat si un ignorant fara dileme. Esti patetic.
  Ok, esti homofob, uraste cat vrei, urla-ti parerile limitate, incanta-te de mirifica ta existenta, fii cum vrei tu sa fii. Dar de ce ai vrea sa le interzici altora sa fie cum vor ei, intamplator altfel decat tine, „anormal”? Ok, te deranjeaza ca 2 oameni se tin de mana, dar cu ce argument crezi ca poti sa interzici asta?
  Dar ce parere ai despre un cuplu format dintr-un barbat de 50 de ani si o femeie de 18? Ei au voie sa se tina de mana sau sa se sarute pe strada? Nu e tocmai firesc nici asta, nu-i asa? Dar nu poti sa le interzici.
  Hai sa iti spun cateva comportamente de heterosexuali care pot deranja si care, desi unele sunt ilegale, romanasii asa ca tine le practica cu mandrie si impotriva carora nu se revolta nimeni: sotul care isi injura sa isi bate sotia, scuipatul pe strada, imbatatul in public, adulterul, lipsa de politete, grobianismul.
  Niste fatarnici, asta sunteti, va f… grija ce fac altii, in loc sa va vedeti de marunta voastra existenta.

 3. Pericolul homosexualităţii
  Mulţi se consideră moderni şi toleranţi afirmând că nu prea îi interesează ce fac semenii lor în spaţiul intim sau între cei patru pereţi de care se bucură un cuplu.
  Aparent şi demn de mileniul III , aşa ar fi , dar în zlele noastre ca niciodată, aşa zisele drepturi ale minorităţilor sexuale sunt manifestate şi expuse agresiv. Majoritatea heterosexuală nu are nevoie şi nici nu atacă subiectul procreerii umane altfel decît se cade şi se exprimă prin normele milenare de moralitate.
  O fi existând vre-o mutaţie genetică în comportamentul acestor indivizi ce aparent fac parte din specia umană? (trebuie reperată), dar pretenţiile lor pun în real pericol conceptul de perpetuare a specie umane. Existenţa acestui viciu sau plăcere de a realiza orgasmul cu orice preţ în pofida scopului biologic al organelor sexuale ameninţă neostoit existenţa specie umane. Ocuparea de către astfel de indivizi a unor poziţii sociale foarte importante le oferă grupuscului homosexual facilităţi deosebite în obţinerea drepturilor de manifestare şi chiar ocrotite de legi în anumite ţări.
  Dacă provenienţa veniturilor a averilor trebuiesc declarate şi în funcţie de concordanţă a veniturilor cu cheltuielile sunt menţinuţi sau eliminaţi din funcţii anumiţi indivizi, atunci cred eu, că şi orientarea sexuală trebuie la fel menţionată iar acţiunile acestora în favoarea acestei orientări nocive perpetuării specie umane să fie penalizate.
  Căsătoriile homosexuale determină proteste de anvergură ce pot degenera în acţiuni extreme. Apoi pretenţia de a înfia urmaşi a cuplurilor heterosexuale care din varii motive sunt în sarcina societăţii este şi mai periculoasă deoarece minorul care este crescut în mediul acesta nu poate aprecia şi tinde la o familie care să-I ofere urmaşi.
  Apoi este strigător la cer , închirierea uterului unei femei pentru a purta embrionul modificat genetic al celor doi indivizi care ,vezi Doamne, au un parteneriat civil cu aceleaşi drepturi conferite de actul legic al familiei CĂSĂTORIA.
  Premisa creată de unele ţări în care homosexualii au ajuns la decizia naţională prin care şi-au acoperit cu forţa legii acest drept împotriva naturii, nu trebuie să constituie un exemplu pentru alte ţări cu un nivel economic mai scăzut. Europeana Verde nu putea avea astfel de principii care să denaturize scopul final al Naturii , cel de a fi civilizată de OM.
  Penetrarea la vârf chiar şi-n Parlamentul European a acestor indivizi pun în pericol distrugerii ideii de UNITATE EUROPEANĂ . Imitaţia sau acceptarea întregului pachet de vicii şi denaturări ale societăţii occidentale nu este obligatorie.
  Fenomenele sociale datorate scăpării de sub control al anumitor indivizi a generat minoritatea celor care se droghează, a celor care voit, în numele unor precepte anacronice generează terorismul. Cheltuielile sociale pentru recuperarea drogaţilor este imensă.
  Cheltuielile societăţii pentru anihilarea terorismului sunt de ordinal sutelor de miliarde de euro sau dolari, bani care ar putea fi orientaţi spre cercetareîn folosul progresului omenirii şi de ce nu al Universului.
  Din nefericire cei de la care aşteptăm poziţii ferme şi măsuri benefice sunt într-o letargie. Mai mult amână deciziile sau le scaldă uitând maladiv sau diabolic de sarcina imensă pe care au agreat-o atunci când au acceptat favorurile de conducători.
  Trezirea maselor nu este dificilă ,iar tumultul a sute de mii de oameni nemulţumiţi sau ofensaţi nu poate fi oprit nici cu tunuri cu apă, nici cu lacrimogene şi nici chiar cu gloanţe la început de cauciuc. Aşadar expunerea şi promovarea valorilor antiumane, chiar dacă ele folosesc efemer politicului nu sunt de viitor iar cei care se erijează în apărători ai minorităţilor sexuale fără a face parte din ele trebuie să se gîndească la salvarea lor, nu la uciderea lor în masă acestora, conform precedentului biblic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.