ȘOCANT- Român mort, aruncat la gunoi de angajații patronului italian

0
1119

Un român în vârstă de 45 de ani a murit la locul de muncă pe un șantier din Venaria în apropiere de Torino, informează gazetaromaneasca.com.

Datorită faptului că muncea la negru, Mihai Istoc nu deținea un echipament corespunzător pentru munca prestată, căzând de pe o schelă de la mare înălțime.

Fără nici-o ezitare, angajații patronului italian au luat cadavrul românului și l-au aruncat la o groapă de gunoi din zona Mantafia d’Asti de lângă Torino.

Cumplitul accident s-a petrecut acum patru ani însă abia acum i-a fost recunoscută identitatea cu ajutorul testelor ADN.

Doi copii și o soție îl așteptau cu nerăbdare, acasă în România.

Carabinierii au investigat cu amănunt cazul iar toate datele i-au dus la un prieten de-al munitorului român care le-a povestit că în ziua tragediei trebuia să se întâlnească să ia masa împreună însă l-a găsit pe Mihai mort pe șantier.

Prietenul românului mai povestește că în momentul acela patronul împreună cu un alt italian i-au cerut să dispară de acolo, menționând că “se ocupă ei de tot”.

Corpul neînsuflețit al lui Mihai Istoc a fost dus, cu ajutorul unui pat luat de pe șantier, la 20 de km de Venaria, mai apoi fiind aruncat în groapa de gunoi.

Cadavrul a fost găsit după zece zile de doi vânători însă nu a putut fi recunoscut din cauza felului în care arăta.

Sursa: romanin.eu

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.