ȘOCANT – Ce a fost în stare să facă o mamă cu pruncul în braţe

2
3374

Imagini demne de un scenariu SF a surprins un băimărean luni, 8 februarie în centrul oraşului. Acesta a fotografiat o femeie care trăgea cu nesaţ dintr-o pungă de aurolac în timp ce era cu un prunc în braţe. Alarmat,. acesta, de profesie medic, a sunat la numărul scurt pentru protecţia copilului dar, până la apariţia celor din sistem, femeia s-a făcut nevăzută.

Băimăreanul a postat fotografiile cu femeia pe pagina personală de pe o reţea de socializare cu rugămintea către internauţi să anunţe ei lucrătorii de la Protecţia Copilului în cazul în care o mai văd pe individă.

„Ora 14. Locatia – in spatele Center Caminul. O ,,mamica” responsabila isi odihneste copilul pe genunchi. Copilul doarme. Ca sa nu-i deranjeze somnul ,,mamica” isi gaseste o preocupare – trage dintr-o punga ,,aerosoli”. Capul copilului se leagana, la fel ca si gesturile acestei individe. Dupa 5 minute de aerosoli pe baza de diluant, isi aprinde tacticos o tigara. Desertul de final. Apoi isi impacheteaza lucrurile si la fel de instabila se ridica si pleaca la alte treburi. Spiritul meu civic m-a indemnat sa ma gandesc la copil. Am sunat pe numarul 983, cel care rezolva probleme de protectia copilului. Imi raspunde o doamna, ii relatez tot ceea ce vad si mi se promite ca se va interveni. Doar ca cetateanca ,,mamica” nu asteapta organele de interventie si dupa 20 minute de la apel, se decide sa plece. Dupa alte 5 minute ma suna cei de la protectia copilului. Cele 20 minute dupa apel am asteptat. In urmatoarele 5 am plecat, tocmai cand ajunsesera cei de la protectia copilului. Nu ramane altceva decat cei care o mai vad sa anunte si ei, poate copilul are noroc ca cei de la protectia copilului sa fie mai aproape.”,a postat Călin Man.

Postarea medicului a adunat numeroase comentarii şi a fost deja distribuită de zeci de ori.

Foto și Text: Vocea Transilvaniei

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. unde ii Dolha sa intervină? noi mergem in Norvegia sa le facem ordine la Protectia Copilului si la noi acasă e jale.Noo,acasă nu e pe diurna si imagine.

    • Chiar,o sa fie macar.urechiati sefii de la cele doua institutii de protectie a copilului:locala si judeteana ? ca doar nu o fi un caz singular,sa nu mai zic ca vezi pe strada,mai ales pe Eminescu si in Piata o gasca intreaga de minori aurolaci pe care nimeni nu-i intreba de sănătate.Prin asta ne deosebim de Norvegia,prin drepturi si obligatii.Astept protestantii sa fie vocali in strada si pentru acesti amarati,nu doar pentru interesele lor,asta apropo de frati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.