ȘOCANT – Ambasador ucis de amantul soției

0
331

ȘOCANT  Ambasadorul Greciei în Brazilia, Kyriakos Amiridis, a fost asasinat luni la periferia oraşului Rio de Janeiro de către amantul soţiei sale, un poliţist militar, în cadrul unei „crime pasionale” planificate de soţia sa, a afirmat vineri poliţia locală, transmite AFP, citat de Agerpres.

ȘOCANT  Françoise de Souza Oliveira, soţia de origine braziliană, 40 de ani, şi Sergio Gomes Moreira, amantul său în vârstă de 29 de ani, au fost arestaţi amândoi pentru uciderea ambasadorului, 59 de ani, a precizat comisarul Evaristo Ponte în cursul unei conferinţe de presă, scrie agerpres.ro.

 

Operaţiunile poliţiei l-au vizat, de asemenea, pe Eduardo Moreira de Melo, 24 de ani, un văr al amantului.

Această afacere incredibilă a izbucnit la lumina zilei când soţia ambasadorului a semnalat dispariţia acestuia, miercuri, în timp ce perechea petrecea câteva zile de vacanţă în reşedinţa lor de la Nova Iguaçu, în cartierul Fluminense, la nord de Rio de Janeiro, împreună cu fetiţa lor de zece ani.

Declaraţiile soţiei au apărut repede ca fiind ciudate şi această versiune a fost mai mult pusă sub semnul întrebării de anchetatori când corpul „total carbonizat” al ambasadorului a fost găsit joi în maşina cu care a părăsit domiciliul.

Potrivit poliţiştilor brazilieni, diplomatul s-a apărat înainte de a fi împuşcat cu o armă identificată ca aparţinând armureriei ambasadei.

Anchetatorii au mai aflat că soţia şi amantul ei au planificat această crimă împreună cu „o persoană de încredere” a celor doi, vărul amantului. Françoise de Souza Oliveira i-ar fi promis acestuia suma de 80.000 de reali (circa 24.000 de dolari) pentru ajutorul oferit.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.