ȘOC ÎN LUMEA MUZICII – Unul dintre membrii One Direction a fost arestat de către polițiști

0
220

ȘOC ÎN LUMEA MUZICII  Veste șoc în lumea artistică mondială! Artistul Louis Tomlinson, componentul trupei One Direction, a fost arestat pe un aeroport din SUA după ce a atacat un fotograf.

Loading...

Starul a fost implicat într-o altercație pe aeroportul din Los Angeles, după ce un fotograf s-a apropiat foarte mult de fața lui și de prietena acestuia, Eleanor Calder. Artistului i-a sărit țandăra după ce a fost fotografiat de paparazzo, forțele de securitate fiind nevoite să intervină pentru a-l calma. Deznodământul a fost trist pentru cei doi protagoniști ai incidentului. Fotograful s-a ales cu capul spart și amândoi au fost arestați și duși în arestul LAPD, anunță Libertatea.

O martoră la eveniment a început să o filmeze pe iubita artistului, în timp ce încerca să plece fapt pentru care aceasta s-a enervat și a atacat-o pe femeie, însă nu este clar dacă și ea a fost reținută.

Eleanor și Louis au fost surprinși, vineri seară, pe aeroportul din Los Angeles, la întoarcerea din Las Vegas, unde au fost o săptămână în vacanță.

Louis și Eleanor se pare că s-au împăcat după o despărțire de doi ani și formează din nou un cuplu. Ei au fost împreună trei ani și lucrurile par din nou destul de serioase între ei.

Sursă info.

Sursă foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.