ȘMECHERI DE BAIA MARE – Au urcat cu mașinile pe aleea pietonală de pe Câmpul Tineretului

0
3083

ȘMECHERI DE BAIA MARE   Nesimțirea nu are limite pentru unii dintre șoferii băimăreni. Un cetățean a surprins și imortalizat momentul în care șoferii a aproximativ șase mașini au uitat pentru ce sunt făcute aleile pietonale.

Loading...

„Șmecherii” de Baia Mare au lăsat acasă orice urmă de respect față de ceilalți locuitori ai orașului și au urcat cu mașinile pe aleea pietonală de pe Câmpul Tineretului, trecând chiar la mică distanță de parcul de joacă pentru copii. Dacă asta nu era destul, unii dintre șoferi nu au folosit nici măcar aleea, trecând direct prin iarbă pentru a ieși în fața Muzeului Satului.

Potrivit celui care a surprins momentul, câteva dintre mașini au coborât pe cealaltă parte, către Monumentul Ostașului Român.

Altele au trecut peste iarbă, pentru a ieşi în faţa Muzeului Satului. Josnic…”, a precizat cititorul pentru Vasile Dale.

Rămâne de văzut dacă „șmecherii” vor fi găsiți și sancționați de către oamenii legii. În caz contrar, cel mai probabil genul acesta de comportament se va repeta.

Sursă foto: Vasile Dale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.