SITUAȚII DE URGENȚĂ – Şase intervenţii pentru pompierii maramureșeni în perioada Paștilor

0
333

SITUAȚII DE URGENȚĂ În intervalul 6-9 aprilie, pompierii maramureșeni au intervenit în şase situații de urgență.

Vineri, 6 aprilie, pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe de pe strada Podinei.

Flăcările au distrus circa 150 de metri pătrați de acoperiș din lemn, diverse obiecte de mobilier și materiale textile.

De asemenea, echipajul de descarcerare al Detașamentului de pompieri Baia Mare a intervenit în cazul unui accident rutier petrecut pe șoseaua de centură a orașului Baia Mare.

În urma accidentului au rezultat două victime, din care una încarcerată. Victima încarcerată a fost extrasă din autoturism de către echipajul de descarcerare și apoi a fost predată unui echipaj SAJ.

Cea de-a doua victimă a fost preluată de către echipajul de prim ajutor al SMURD Baia Mare. Ambele victime au fost transportate la spital.

Sâmbătă, 7 aprilie, Garda de Intervenție Bogdan Vodă a lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum în urma căruia a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Duminică, 8 aprilie, militarii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o lemnările în localitatea Ardusat.

În urma incendiului a ars lemnăria în proporție de 90%. Pompierii militari din Bogdan Vodă au lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 4 hectare de vegetație.

Luni, 9 aprilie, pompierii vișeuani au lichidat și ei un incendiu de vegetație uscată, izbucnit în cimitir, în urma căruia au ars circa 5 metri pătrați de vegetație și coroane de flori uscate.

Informaţii furnizate de ISU Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.