SITUAȚIE CRITICĂ PENTRU BĂIMĂRENII SĂRACI – Cantina SPAS va prelua sprijinirea celor 50 de cetățeni care au nevoie de hrană

0
725

Zeci de băimăreni, aflați în risc de sărăcie, au fost la un pas să piardă definitiv cele două mese zilnice asigurate de către Municipiul Baia Mare. La această situație s-a ajuns din cauza faptului că singura firmă care s-a prezentat la licitația organizată în data de 03.08.2017 nu a îndeplinit condițiile necesare pentru a prelua serviciile de cantină și catering, arată reprezentanții Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Baia Mare.

SITUAȚIE CRITICĂ PENTRU BĂIMĂRENII SĂRACI Mai mult, Asociația ASSOC, care a furnizat în ultimii ani mâncarea plătită de Municipalitate, a ales să nu se prezinte la licitație.Așadar, pentru a veni în sprijinul celor 50 de băimăreni aflați în nevoie, Municipiul Baia Mare a preluat aceste servicii, care vor fi oferite de către Cantina Socială a Serviciului Public Asistență Socială, situată pe strada Vasile Alesandri nr.70 B.

„Licitația a fost necesară deoarece costurile acestor servicii depășesc pragul care permite achiziția directă. Conform Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice, Art. 7, alin. (5), autoritatea contractantă are dreptul de a achiziționa direct produse sau servicii în cazul în care valoarea estimată a achiziției, fără TVA, este mai mică decât 132.519 lei”, arată reprezentanții SPAS Baia Mare.

Licitația a fost anunțată atât prin SEAP (anunț nr. 112664), cât și pe site-ul oficial al Serviciului Public Asistență Socială, mai arată reprezentanții instituției.

Loading...

ActualMM

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.