SITUAȚIE CRITICĂ PENTRU BĂIMĂRENII SĂRACI – Cantina SPAS va prelua sprijinirea celor 50 de cetățeni care au nevoie de hrană

0
757

Zeci de băimăreni, aflați în risc de sărăcie, au fost la un pas să piardă definitiv cele două mese zilnice asigurate de către Municipiul Baia Mare. La această situație s-a ajuns din cauza faptului că singura firmă care s-a prezentat la licitația organizată în data de 03.08.2017 nu a îndeplinit condițiile necesare pentru a prelua serviciile de cantină și catering, arată reprezentanții Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Baia Mare.

SITUAȚIE CRITICĂ PENTRU BĂIMĂRENII SĂRACI Mai mult, Asociația ASSOC, care a furnizat în ultimii ani mâncarea plătită de Municipalitate, a ales să nu se prezinte la licitație.Așadar, pentru a veni în sprijinul celor 50 de băimăreni aflați în nevoie, Municipiul Baia Mare a preluat aceste servicii, care vor fi oferite de către Cantina Socială a Serviciului Public Asistență Socială, situată pe strada Vasile Alesandri nr.70 B.

„Licitația a fost necesară deoarece costurile acestor servicii depășesc pragul care permite achiziția directă. Conform Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice, Art. 7, alin. (5), autoritatea contractantă are dreptul de a achiziționa direct produse sau servicii în cazul în care valoarea estimată a achiziției, fără TVA, este mai mică decât 132.519 lei”, arată reprezentanții SPAS Baia Mare.

Licitația a fost anunțată atât prin SEAP (anunț nr. 112664), cât și pe site-ul oficial al Serviciului Public Asistență Socială, mai arată reprezentanții instituției.

ActualMM

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.